Povezane vesti
Bila puna kao brod i živela u hotelu, pa postala podstanar! Tinska danas boravi u Debeljači, a one su joj kupile kuću!
Mondo 05.10.2022
Jelena Tinska danas živi u Debeljači, a prisetila se vremena kada je kako je rekla bila "puna kao brod". Jelena Tinska danas živi u Debeljači, a prisetila se vremena kada je kako je rekla bila "puna kao brod". Jelena Tinska koja se našla u centru… »
Jelena Tinska: Izgledala sam kao mlazni avion i bila puna ko brod! Zarađivala sam samo od ove stvari i živela u metropolu
Kurir 05.10.2022
Jelena Tinska sada živi u Debeljači u kojoj je ugostila voditeljku Realne priče Isidoru Lukić. Ispričala je na šta je trošila novac, a to joj se vratilo na specifičan način. - Ja sam imala svoje potkrovlje u Beogradu, i 1994. moje čerke i ja smo odlučile… »
Vesti dana »
Rusija optužuje Ukrajinu za napad u novogodišnjoj noći u kojem su poginule 24 osobe
Nedeljnik pre 30 minutajoš 29 povezanih
NIS: Posebna licenca SAD omogućava ponovno pokretanje rafinerije i uvoz sirove nafte
Danas pre 20 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Šta je sve počelo da se primenjuje 1. januara: Veće plate i minimalac, startuje e-bolovanje, plaćanje poreza na ugljenik
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 23 povezane