Повезане вести
Откривамо до сада непознате детаље о попису становништва: Попис може и телефонски, али само у три случаја!
Курир 05.10.2022
Курир сазнаје да је у прва два дана пописано више од 430.000 људи, 203.000 станова и 164.000 домаћинстава, а подаци се могу дати и позивом ако неко има корону, није на адреси до краја месеца или се плаши да пописивача прими у… »
Пописивач добио хит захтев! Звала бесна госпођа јер је била страшно увређена
Курир 05.10.2022
Помоћник директора Републичког завода за статистику Петар Коровић говорио је о томе како протичу први дани пописа. Попис становништва у Републици Србији почео је 1. октобра и до 1. новембра ће више од 20.000 пописивача обићи… »
Коровић: У Србији пописано 880.000 грађана за четири дана
Дневник 05.10.2022
БЕОГРАД: Помоћник директора Републичког завода за статистику Петар Коровић, изјавио је данас да је у Србији за прва четири дана пописа становништва пописано 880.000 грађана. Пописивачи су добро обучени, спремно су изашли на терен… »
Коровић: За четири дана у Србији пописано 880.000 грађана
Еуроневс 05.10.2022
Помоћник директора Републичког завода за статистику Петар Коровић, изјавио је данас да је у Србији за прва четири дана пописа становништва пописано 880.000 грађана. Пописивачи су добро обучени, спремно су изашли на терен у суботу… »
"Ја сам управница зграде, а последњу сте ме обишли": За четири дана пописано 880.000, стигле и прве жалбе
Телеграф 05.10.2022
Грађани бесплатним позивом Пописног инфо центра на број 0800 444 005 могу да добију све потребне информације. Помоћник директора Републичког завода за статистику Петар Коровић, изјавио је данас да је у Србији за прва четири дана… »
Велики одзив дијаспоре
Вести онлине 05.10.2022
Попис становништва у Србији који је почео 1. октобра, обухватио је држављане Србије у расејању, а директор Републичког завода за статистику Миладин Ковачевић каже за “Вести” да се већ првих дана показало да је интересовање… »
Вести дана »
Милан не посустаје у борби за чело табеле - од 0:2 до три бода у Торину
РТС пре 51 минутајош 48 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 8 сатијош 29 повезаних