Povezane vesti
"Sada je zakon na mojoj strani, paćenicu je ivan dobro savetovao" Kulićka brutalno o Marinkovićevoj devojci, donela i bitnu…
Kurir 05.10.2022
Miljana Kulić je odgovorila na optužbe i provokacije devojke Ivana Marinkovića, Jelene Ilić, a na početku se osvrnula na njenu tvrdnju da joj roditelji "aplaudiraju zbog nekoliko abortusa godišnje". - Roditelji mi ne aplaudiraju zbog mojih kiretaža… »
"Sahranjuje živog čoveka na groblju, a mene naziva ludom": Partnerka Ivana Marinkovića nikad žustrije uzvratila Miljani Kulić…
Blic 04.10.2022
Kratkotrajni ulazak rijaliti zvezde Miljane Kulić u šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga" rasplamsao je njen sukob sa zadrugarom Ivanom Marinkovićem, inače biološkim ocem njenog sina Željka. Kako su između njih dvoje pale teške reči, a potom i… »
Vesti dana »
Ovaj snimak morate da pogledate! Jokić ponovo ispisao istoriju, izvodio magiju i protivnike dovodio do ludila - ovo su njegovi najbolji potezi protiv Portlanda!
Kurir pre 14 minutajoš 51 povezana
Trampov ultimatum Teheranu ističe danas; Njujork tajms: Mirovni plan Irana u 10 tačaka, traži taksu za prolaz kroz Ormuski moreuz
RTS pre 24 minutajoš 23 povezane
Ističe rok koji je Tramp dao Iranu za otvaranje Ormuskog moreuza
N1 Info pre 53 minutajoš 18 povezanih
Vreme danas: Duži sunčani intervali u toku dana, temperatura do 22 stepena
Nedeljnik pre 24 minutajoš 20 povezanih
'Nijedan čovek do sada ovo nije video': Artemis Dva otišao najdalje od Zemlje u istoriji
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih