Повезане вести

Топ 5 момената на терапији Наташе Беквалац: Ево шта је закључак Славице Ђукић Дејановић о поп звезди

Топ 5 момената на терапији Наташе Беквалац: Ево шта је закључак Славице Ђукић Дејановић о поп звезди

Блиц 06.10.2022
Синоћ је премијерно приказана прва емисија "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој је гошћа била Наташа Беквалац. Овај ТВ програм завредио је озбиљну пажњу јавности, будући да је ово засигурно највећа исповест… »
(Видео): Наташа Беквалац распала се од плакања и прекинула емисију на Блиц ТВ: "Уживала сам што сам укаљала углед породице"…

(Видео): Наташа Беквалац распала се од плакања и прекинула емисију на Блиц ТВ: "Уживала сам што сам укаљала углед породице"…

Блиц 05.10.2022
Певачица Наташа Беквалац се у искреној исповести у емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић”, која се емитује на Блиц ТВ, односно на МТС каналу 115 сваке среде од 22 часа, осврнула на три разведена брака која има иза… »
"То што се десило ћерки је моја највећа: Туга!" Наташа Беквалац са кнедлом у грлу једва изустила: "Тешко ми је да причам о…

"То што се десило ћерки је моја највећа: Туга!" Наташа Беквалац са кнедлом у грлу једва изустила: "Тешко ми је да причам о…

Блиц 05.10.2022
Певачица Наташа Беквалац, гостујући у емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић”, која се емитује на Блиц ТВ, односно на МТС каналу 115 сваке среде од 22 часа, дотакла се теме о којој никада није говорила јавно, а реч је о… »
"Отац је био груб, осетила сам се нежељеном": Потресна исповест Наташе Беквалац у емисији "На терапији са Славицом Ђукић…

"Отац је био груб, осетила сам се нежељеном": Потресна исповест Наташе Беквалац у емисији "На терапији са Славицом Ђукић…

Блиц 05.10.2022
Приликом разговора са психијатром у емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић”, која се емитује на телевизији Блиц, певачица Наташа Беквалац осврнула се и на детињство које је, иако је било срећно, било прожето стварима… »

Вести дана »