Povezane vesti

Evo kako i gde je nađena devojčica nestala u Kragujevcu: Majka otkrila u kakvom je stanju

Kurir 06.10.2022
Majka devojčice (13) iz Kragujevca za kojom se juče tragalo otkrila u kakvom stanju je dete trenutno. - Sa ćerkom smo. Našli smo je. Ne znamo još gde je bila, nismo još stigli do toga. Nećemo da je pritiskamo. Važno nam je da je dobro… »

Jelena pronađena u Kraljevu

Politika 06.10.2022
Devojčica koja je preksinoć nestala u Kragujevcu pronađena je u Kraljevu. Prema dostupnim informacijama, trinaestogodišnja Jelena V. je sama pozvala roditelje i rekla gde se nalazi. Roditelji su odmah otišli po nju u Kraljevo. Kako javljaju mediji… »

Nađena nestala devojčica iz Kragujevca: Oglasila se njena porodica

Kurir 06.10.2022
Devojčica (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici. - Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka - kažu u porodici. Iz PU Kragujevac još nisu mogli da potvrde ovu… »

Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca, sama je pozvala roditelje i rekla gde se nalazi: Roditelji otišli po…

RINA 06.10.2022
Pretraga Registracija Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca, sama je pozvala roditelje i rekla gde se nalazi: Roditelji otišli po Jelenu u Kraljevo Kraljevo - Prema prvim nezvaničnim informacijama trinaestogodišnja devojčica Jelena V… »

Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca

Pressek 06.10.2022
Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče, pronađena je i trenutno se nalazi sa roditeljima, rečeno je u kragujevačkoj policiji za portal Pressek. Da podsetimo, porodica je u četvrtak objavila da je trinaestogodišnja J.V… »

Još se traga za devojčicom iz Kragujevca: Policiji prijavljeno da se udaljila od kuće

Telegraf 06.10.2022
Majka je zamolila ljude da, ukoliko vide njenu ćerku, odmah obaveste policiju i obaveste ih na broj 065 6933893 ili 0642727304. Devojčica J.V. (13) Iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče 21 čas, još nije pronađena, rečeno je u njenoj… »

Pronađena nestala devojčica iz Kragujevca: "Ona je dobro. Sedimo sa njom"

Telegraf 06.10.2022
Reč je o J.V. koja ima 13 godina. Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici za Telegraf.rs. - Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka - kažu u… »

Devojčica nestala u Kragujevcu, nađena u Kraljevu

N1 Info 06.10.2022
Devojčica Jelena Vlajković (13) iz Kragujevca pronađena je danas, potvrdila je devojčicina majka za agenciju Beta. Ona je rekla da Jelena nije bila izložena nasilju niti je bila zlostavljana. U kragujevačkoj policiji je potvrđeno da je devojčica… »

Devojčica nestala u Kragujevcu, nađena u Kraljevu, njena majka za "Blic": "ne znamo još gde je bila i zašto"

Blic 06.10.2022
"Sa ćerkom smo. Našli smo je. Ne znamo još gde je bila, nismo još stigli do toga. Nećemo da je pritiskamo. Važno nam je da je dobro", kaže za "Blic" majka devojčice Jelene V. (13) za kojom se juče tragalo. Kako prenosi RINA, trinaestogodišnja… »

Kragujevačka policija: Pronađena nestala devojčica u Kraljevu

Danas 06.10.2022
Trinaestogodišnja J. V. koja je u utorak uveče nestala u Kragujevcu, pronađena je, potvrđeno je za Danas iz Policijske uprave u Kragujevcu. Ona se trenutno nalazi sa roditeljima u Kraljevu i to je sve što su u policiji mogli da nam potvrde. Neki… »

Pronađena 13-godišnja devojčica iz Kragujevca

Radio 021 06.10.2022
Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca pronađena je danas, rekla je njena majka. Ona je rekla da devojčica nije bila izložena nasilju niti je bila zlostavljana. U kragujevačkoj policiji navode da je devojčica pronađena u Kraljevu i da su roditelji… »

"Sama je pozvala roditelje i rekla gde je": Porodica odmah otišla da vidi pronađenu devojčicu!

Mondo 06.10.2022
Objavljeni su detalji pronalaska nestale devojčice iz Kragujevca. Objavljeni su detalji pronalaska nestale devojčice iz Kragujevca. U četvrtak je saopšteno da je devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koj je u utorak uveče u 21 sat nestala, pronađena… »

Pronađena nestala Jelena (13)

Glas Šumadije 06.10.2022
Devojčica Jelena V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, potvrđeno je za Nova.rs u porodici. Ona je dobro. Sedimo sa njom. Suprug i ja smo je pronašli. Bila je u Kraljevu, rekla je majka devojčice za naš… »

PRONAĐENA trinaestogodišnja devojčica u Kraljevu

InfoKG 06.10.2022
Trinaestogodišnja J.V. iz sela Balosave kod Gruže, koja je u utorak uveče nestala, pronađena je u Kraljevu, pišu mediji. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je jutors pozvala roditelje i rekla im je da je u Kraljevu. Njeni roditelji su… »

Nestala devojčica (13) iz Kragujevca pronađena u Kraljevu, sama pozvala roditelje

iKragujevac 06.10.2022
Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Kragujevca, sama je pozvala roditelje i rekla gde se nalazi: Roditelji otišli po Jelenu u Kraljevo. Prema prvim nezvaničnim informacijama trinaestogodišnja devojčica Jelena V. koja je preksinoć nestala u… »

Pronađena nestala devojčica (13) iz Kragujevca: Oglasila se porodica o njenom stanju

Mondo 06.10.2022
Devojčica je nestala u utorak. Devojčica je nestala u utorak. Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici. "Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka"… »

Nestala devojčica (13) iz Kragujevca pronađena u Kraljevu, vraćena roditeljima

Luftika 06.10.2022
Tokom jučerašnjeg dana alarmirana je javnost u Srbiji povodom nestanka trinaestogodišnje J.V. iz Kragujevca, putem Fejsbuk grupe „Amber Alert Srbija“. Srećom, devojčica je brzo pronađena i nalazi se sa roditeljima. – Ona je dobro. Sedimo sa… »

Pronađena nestala devojčica iz Kragujevca

iKragujevac 06.10.2022
Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici za Telegraf.rs. - Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka - kažu u porodici. Iz PU Kragujevac još nisu… »

Nađena devojčica (13) iz Kragujevca: Oglasila se porodica: "Evo sedimo sa njom"

Blic 06.10.2022
Devojčica J.V. (13) iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče u 21 čas, pronađena je, rečeno je u njenoj porodici. - Ona je dobro. Sedimo sa njom. Još ne znamo okolnosti nestanka - kažu u porodici. Iz PU Kragujevac još nisu mogli da nam… »

Još se ništa ne zna o nestaloj devojčici iz Kragujevca: Roditelji Jelenu (13) nisu videli već dva dana

iKragujevac 06.10.2022
Devojčica Jelena Vlajković (13) Iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče 21 čas, još nije pronađena. - Nemamo nikakve nove vesti - kratko nam je rekla Jelenina majka. Ona je poslednji put viđena u tržnom centru Big Fashion, nekadašnoj Plazi… »

Još se ništa ne zna o nestaloj devojčici iz Kragujevca: Roditelji Jelenu (13) nisu videli već dva dana

Blic 06.10.2022
Devojčica Jelena Vlajković (13) Iz Kragujevca, koja je nestala u utorak uveče 21 čas, još nije pronađena, rečeno je u njenoj porodici. - Nemamo nikakve nove vesti - kratko nam je rekla Jelenina majka. Iz PU Kragujevac za naš portal kažu da… »

Nestala devojčica u Kragujevcu

Danas 05.10.2022
Devojčica Jelena Vlajković, stara 13 godina, nestala je sinoć u Kragujevcu, navodi se na Fejsbuk grupi “Kraguejvčani”. Ona je poslednji put viđena u tržnom centru Big Fashion, nekadašnoj Plazi. Visoka je oko 160 centimetara, srednje građe i… »

Vesti dana »