Povezane vesti

"Nisam svesna odluke koju sam donela": Prva ispovest trudne Alis Adaktar koja čeka bebu u 42. godini - progovorila i o ocu…

Blic 06.10.2022
Kao bomba odjeknula je vest, da je majka kontroverznog 'Boga obrva' Adama Adaktara, atraktivna Alis Adaktar u drugom stanju. Svojom objavom na društvenoj mreži Instagram, napravila je revoluciju i pokrenula mnoga pitanja odlukom da zadrži bebu u petoj… »

Prvi intervju Alis Adaktar (50) o trudnoći! Progovorila o ocu deteta, a onda priznala: Dugo sam vagala, svesna sam rizika!

Kurir 06.10.2022
Majka Adama Adaktara, Alis Adaktar čeka dete u 5. deceniji, a vest o trudnoći podelila je na svom Instagramu. Ona je sad progovorila o trudnoći, te se dotakla i čoveka sa kojim čeka dete. Koliko vas je iznenadila vest o trudnoći, budući da je, kako… »

Trudnoća u 5. Deceniji me zatekla nespremnu! Alis Adaktar prvi put progovorila o ocu deteta, priznala: Svesna sam rizika

Mondo 06.10.2022
Alis Adaktar (50), majka Adama Adaktara, čeka treće dete. Alis Adaktar (50), majka Adama Adaktara, čeka treće dete. Majka samoprozvanog "boga obrva" Adama Adaktara, Alis Adaktar, objavila je da je trudna i da čeka treće dete, ali nije poznato s… »

"Samo neka se rađaju milioneri": Alis Adaktar saznala da je trudna od vračare - ušetala u kuću na Dedinju i šokirala

Mondo 06.10.2022
Majka "boga obrva" imala posetu u domu na Dedinju. Majka "boga obrva" imala posetu u domu na Dedinju Kao bomba odjeknula je vest da je majka Adama Adaktara, Alis Adaktar u 42. godini ostala u drugom stanju, ali ovu vest Alis je saznala preko vračare i to… »

Vesti dana »