Повезане вести

Пленковић: Може нафта, али не руска, прво им уведите санкције

Пленковић: Може нафта, али не руска, прво им уведите санкције

Политика 06.10.2022
ПРАГ - Хрватски премијер Андреј Пленковић рекао је данас у Прагу коментаришући реакције из Београда на хрватску улогу о забрани увоза руске нафте преко јадранског нафтовода да Србија не може у оваквим околностима да седи на две… »
Пленковић уцењује Србију: Може нафта, али не руска

Пленковић уцењује Србију: Може нафта, али не руска

Правда 06.10.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић рекао је данас у Прагу коментаришуци реакције из Београда на хрватску улогу о забрани увоза руске нафте преко јадранског нафтовода да Србија не може у оваквим околностима да седи на две столице… »
Пленковић: Може нафта, али не руска

Пленковић: Може нафта, али не руска

РТС 06.10.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић рекао је у Прагу, коментаришући реакције из Београда на хрватску улогу о забрани увоза руске нафте преко Јадранског нафтовода, да Србија не може у оваквим околностима да седи на две столице, као… »
Пленковић: Реакције званичника Србије беспризорне и ван сваке памети

Пленковић: Реакције званичника Србије беспризорне и ван сваке памети

Нови магазин 06.10.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић оценио је данас "беспризорним и ван сваке памети" реакције српских званичника на забрану увоза руске нафте истакавши да Србија може да добије коју год нафту жели, само не руску. "Кад би им била… »
Пленковић о оптужбама из Србије: Ја сам очигледно главни усташа тамо

Пленковић о оптужбама из Србије: Ја сам очигледно главни усташа тамо

Н1 Инфо 06.10.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је у Прагу да је видео "беспризорне и бурне реакције" из Србије која Хрватску оптужује да је заслужна за то што Западни Балкан није изузет од ембарга ЕУ на увоз руске нафте. „Ја сам… »

Вести дана »