Povezane vesti
NBS omogućila reprogram poljoprivrednih kredita
SEEbiz 06.10.2022
BEOGRAD – Narodna banka Srbije je na današnjoj sednici Izvršnog odobra usvojila propise kojima je omogućen reprogram poljoprivrednih kredita. Dužnicima banke i davaocima finansijskog lizinga iz oblasti poljoprivrede omogućen je reprogram postojećih… »
NBS omogućila reprogram poljoprivrednih kredita
Biznis.rs 06.10.2022
Izvršni odbor usvojio dve odluke o privremenim merama. U skladu sa svojom ustaljenom praksom preventivne i blagovremene reakcije na sve potencijalne izazove iz međunarodnog i domaćeg okruženja, a polazeći od ekonomske situacije u kojoj su se našli… »
Kreditne olakšice u Srbiji: Narodna banka usvojila 2 važne odluke - posebnu pažnju obratite na ovo!
Mondo 06.10.2022
Narodna banka Srbije omogućila je reprogram poljoprivrednih kredita. Narodna banka Srbije omogućila je reprogram poljoprivrednih kredita. Iz NBS su saopštili da su u skladu sa praksom preventivne i blagovremene reakcije na sve potencijalne izazove iz… »
Vesti dana »
Otkriveno ko je napadač iz Nemačke: Policija saopštila uznemirujuće detalje masakra: "Ćerka mu je živela tu..."
Kurir pre 8 minutajoš 48 povezanih
Pakleni talas u Srbiji: U ova dva grada živa je danas dostigla 40 stepeni
Nova pre 48 minutajoš 59 povezanih
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 31 povezana
Majka satima držala bebu pod ruševinama: "Dok je on disao, i ja sam živela" VIDEO
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih