Povezane vesti
Naterali su me da raskinem s njom jer je hrvatica! Pevač u suzama - Ostavio sam je zbog babe i dede, a ona je život moj!
Mondo 06.10.2022
Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda" u vezi je s koleginicom iz Hrvatske, a njihova ljubavna priča ima velike prepreke kojima oni hrabro prkose. Bivši učesnik takmičenja "Zvezde Granda" u vezi je s koleginicom iz Hrvatske, a njihova ljubavna priča… »
Zvezda Granda u svađi sa porodicom zbog devojke! Progovorio o problemima: Voleo bih da je prihvate!
Kurir 06.10.2022
Zvezda „Granda“ Bojan Pavlović već duže vreme uživa u ljubavnoj romansi sa koleginicom Nikolinom Pelalić iz Hrvatske. Međutim, sreća ovog para nije potpuna, jer njihovu vezu ne odobrava pevačeva porodica. Bojan i Nikolina su se zavoleli pre nekoliko… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 6 satijoš 1 povezana