Повезане вести

"Не треба да се заваравамо" Богдановић: Звезда није победила аждају

"Не треба да се заваравамо" Богдановић: Звезда није победила аждају

Вечерње новости 07.10.2022
ПОЗНАТИ фудбалски стручњак и некадашњи фудбалер Раде Богдановић говорио је победи Црвене звезде над Ференцварошем. Фото З. Јовановић Мачак Богдановић је сумирао утиске, али уједно је и спустио лопту. - Не треба да се заваравамо… »
Раде Богдановић о Звездиној голеади: Није побеђена аждаја, али без потврде у Мађарској џаба се кречило

Раде Богдановић о Звездиној голеади: Није побеђена аждаја, али без потврде у Мађарској џаба се кречило

Данас 07.10.2022
Познавалац фудбала, познат по изражавању ставова без длаке на језику, за Данас сумира утиске о убедљивој победи српског шампиона над Ференцварошем у Лиги Европе. До овог четвртка, чак и међу навијачима Црвене звезде, мало ко се… »
"Терзић је са парама бољи од мене": Спортски директор Звезде о баснословној понуди за Ераковића

"Терзић је са парама бољи од мене": Спортски директор Звезде о баснословној понуди за Ераковића

Фудбалери Црвене звезде савладали су синоћ на свом терену Ференцварош резултатом 4:1 у трећем колу Лиге Европе. ФОТО: Тањуг/АП Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела био је презадовољан после победе, а посебно је… »
Гобељић се најежио због скандирања делија: Кад сам их чуо, осетио сам да могу да играм још 2 утакмице!

Гобељић се најежио због скандирања делија: Кад сам их чуо, осетио сам да могу да играм још 2 утакмице!

Хот спорт 07.10.2022
Одиграо је маестрално. Најбоља партија Марка Гобељића ове сезоне, без дилеме. Пленио је по десном боку Краљевчанин и био један од најбољих на терену у тријумфу Црвене звезде над Ференцварошем резултатом 4:1 у оквиру трећег… »
Црвена звезда у топ 10 клубова Лиге Европе: Исписана је историја након голеаде против Ференцвароша!

Црвена звезда у топ 10 клубова Лиге Европе: Исписана је историја након голеаде против Ференцвароша!

Хот спорт 07.10.2022
Огроман успех црвено-белих. Победа Црвене звезде против Ференцвароша, донела и то резултатом 4:1, донела је црвено-белима један рекорд. Српски шампион је уз 4 поготка, постао 10. најефикаснији клуб у историји Лиге Европе са… »
Гобељић и Митровић: "Сад, нек се спреми Спартак, хоћемо у ЛШ!"

Гобељић и Митровић: "Сад, нек се спреми Спартак, хоћемо у ЛШ!"

Спортске.нет 07.10.2022
Фудбалер Црвене звезде Стефан Митровић рекао је вечерас, после победе против Ференцвароша у Лиги Европа, да његова екипа жели да "нападне" прво место у групи. "Пријају нам убедљиве победе, дају нам самопоуздање и желимо да… »
"Вечити" трљају руке: Ево колико су зарадили Звезда и Партизан подвизима у Европи

"Вечити" трљају руке: Ево колико су зарадили Звезда и Партизан подвизима у Европи

НЕСТВАРНА ноћ за српски фудбал! Победе Црвене звезде и Партизана у Европи, УЕФА коефицијент нарастао до неба, а и новац који УЕФА шаље у Београд није занемарљив. ФОТО: Тањуг/АП Звезда је декласирала Ференцварош (4:1) у Лиги… »
Каква ноћ за српски фудбал: УЕФА коефицијент нарастао до неба...

Каква ноћ за српски фудбал: УЕФА коефицијент нарастао до неба...

У прва два кола групне фазе еврокупова само је Партизан доносио бодове за национални коефицијент. Чекали смо Црвену звезду да му се коначно придружи тријумфом против Ференцвароша. И дочекали. ФОТО: М. Вукадиновић Онда смо с… »
Суперлига се овајдила од чудесне европске вечери вечитих ривала

Суперлига се овајдила од чудесне европске вечери вечитих ривала

Данас 07.10.2022
Фудбаери Црвене звезде и Партизана поправили УЕФА коефицијент првенства Србије. Први пут од како се врши оваква врста обрачуна, наша земља је премашила 30.000 бодова и сада их има 30.375, односно цео бод (1.000) више него пре… »
Мркела најавио одлазак ераковића: Недавно смо одбили понуду, биће тешко задржати га!

Мркела најавио одлазак ераковића: Недавно смо одбили понуду, биће тешко задржати га!

Хот спорт 07.10.2022
Поново је одиграо одличан меч. Црвена звезда је лако савладала Ференцварош са 4:1, а млади Страхиња Ераковић је још једном одиграо фантастично. О томе је након меча причао и спортски директор црвено-белих Митар Мркела, који је… »
Марко Гобељић: Када сам чуо са трибина „Гобеља, Гобеља“, осетио сам као да могу још две утакмице да одиграм

Марко Гобељић: Када сам чуо са трибина „Гобеља, Гобеља“, осетио сам као да могу још две утакмице да одиграм

Данас 06.10.2022
Питање је да ли би уопште и добио шансу да се којим случајем Букари није повредио непосредно пред меч 3. кола Лиге Европе. Изостанак бившег играча Нанта, Марко Гобељић искосристио је на сјајан начин; са две асистенције значајно… »
"Било је на све или ништа": Александар Катаи о важности Звездиног тријумфа над Ференцварошем

"Било је на све или ништа": Александар Катаи о важности Звездиног тријумфа над Ференцварошем

Вечерње новости 06.10.2022
ЦРВЕНА Звезда и Ференцварош одиграли су меч 3. кола групне фазе Лиге Европе, а један од јунака тима из Љутице Богдана био је Александар Катаи. ФОТО: М. Вукадиновић Црвено-бели били су импресивни против тима из Мађарске у мечу… »
"Дизали смо један другог психички": Александар Пешић о Звездином карактеру после победе над Ференцварошем

"Дизали смо један другог психички": Александар Пешић о Звездином карактеру после победе над Ференцварошем

ЦРВЕНА звезда и Ференцварош одиграли су меч 3. кола групне фазе Лиге Европе. Први нападач београдског тима Александар Пешић није данас затресао мрежу, али је одиграо важну улогу у тријумфу свог тима. Фото: Новости Звезда је… »
Милош Милојевић: Нисам од оних који ће сада помислити да су шампиони света

Милош Милојевић: Нисам од оних који ће сада помислити да су шампиони света

Данас 06.10.2022
Успели су фудбалери Црвене звезде да се врате у игру за једно од прва два места на крају групне фазе Лиге Европе. Убедљивом победом над Ференцварошем (4:1) показали су да нису дали коначну реч у реномираном такмичењу. Милош… »
"Најежио сам се када сам чуо - гобеља, гобеља"! Дефанзивац Црвене звезде са много емоција доживео меч против Ференцвароша…

"Најежио сам се када сам чуо - гобеља, гобеља"! Дефанзивац Црвене звезде са много емоција доживео меч против Ференцвароша…

ФУДБАЛЕР Црвене звезде Марко Гобељић био је пресрећан након победе над Ференцварошем резултатом 4:1 у мечу трећег кола групе Х Лиге Европе. фото: М. Вукадиновић - Показали смо од самог старта шта хоћемо. Стручни штаб је одлично… »
Звездаши се надају европском пролећу: Могу ли црвено-бели да направе подвиг у тешкој групи? (анкета)

Звездаши се надају европском пролећу: Могу ли црвено-бели да направе подвиг у тешкој групи? (анкета)

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде убедљиво су савладали Ференцварош у 3. колу Лиге Европе, чиме је додатно подгрејана нада навијача да клуб с Маракане може у тешкој конкуренцији до пролећа у Лиги Европе. ФОТО: Тањуг/АП Након уводног… »
Хит фотка: Терзић и Канга позирају испред свлачионице, овакве их до сада нисте видели (фото)

Хит фотка: Терзић и Канга позирају испред свлачионице, овакве их до сада нисте видели (фото)

ВЕЛИКИ разлог Црвена звезда има за славље, уписан је први тријумф у Лиги Европе у новој сезони и то на какав начин, Ференцварош је демолиран на "Маракани" 4:1. ФОТО: М. Вукадиновић Црвена звезда је коначно навијаче обрадовала… »
Српска полиција заводи ред у келну: Немци добили помоћ пред меч високог ризика

Српска полиција заводи ред у келну: Немци добили помоћ пред меч високог ризика

ФУДБАЛЕРИ Партизана гостују екипи Келна у Немачкој у оквиру групне фазе Лиге Конференција. ФОТО: Тањуг/АП На овој фудбалској утакмици на службеном задатку била су 4 припадника МУП-а Србије (2 из ПУ за град Београд), који су у… »
Александар Катаи: Било је на све или ништа, вратили смо се на прави пут

Александар Катаи: Било је на све или ништа, вратили смо се на прави пут

Данас 06.10.2022
Успели су црвено-бели у намери да победом над Ференцварошем остану конкурентни за пролаз у наредну фазу Лиге Европе. Одлична игра зачињена са убедљивих 4:1 орасположила је све у табору црвено-белих. После два пораза на старту… »
Александар Пешић: Сада смо у борби за прва два места

Александар Пешић: Сада смо у борби за прва два места

Данас 06.10.2022
Убедљивом победом над Ференцварошем (4:1) фудбалери Црвене звезде вратили су се у игру за једно од прва два места на крају групне фазе Лиге Европе. Александар Пешић није постигао гол, али је све време представљао опасност по… »
"Знао сам да иде у гол": Митровић одушевио навијаче, ево коме се посебно захвалио након гола

"Знао сам да иде у гол": Митровић одушевио навијаче, ево коме се посебно захвалио након гола

Блиста млади Стефан Митровић и показује од доласка у Звезду да је реч о садашњости и будућности, како Црвене звезде, тако и српског фудбала. ФОТО: Тањуг/АП Вечерас је у тријумфу над Ференцварошем резултатом 4:1, у оквиру трећег… »
Монако стигао до друге победе у звездиној групи: Кнежеви славе Бен Једера, црвени картон пресекао Трабзон

Монако стигао до друге победе у звездиној групи: Кнежеви славе Бен Једера, црвени картон пресекао Трабзон

ФУДБАЛЕРИ Монака савладали су Трабзон са 3:1 на стадиону "Луј други" у 3. колу Лиге Европе. ФОТО: АП/Тањуг Ова утакмица се тиче и Црвене звезде, пошто се француски и турски клуб налазе у групи Х заједно са шампионом Србије и… »
Црвена звезда разбила Ференцварош, бомба Канге утисак вечери

Црвена звезда разбила Ференцварош, бомба Канге утисак вечери

Данас 06.10.2022
Фантастично издање фудбалера Црвене звезде! Прва овосезонска победа у Лиги Европе, након два уводна пораза, персонификована прелепим головима Митровића, Катаија, посебно Канге, повратила је наду црвено-белих да могу проћи у… »

Вести дана »