Povezane vesti
Hrvati kukaju - Srbi su daleko bolji od nas, to nije realno: Zvezda i Partizan godinama pobeđuju, a oni se žale na UEFA!
Mondo 07.10.2022
U komšijskim medijima su pobede Crvene zvezde i Partizana u evropskim takmičenjima prošle veoma zapaženo, a sada je glavno pitanje bilo kako je moguće da su srpski klubovi toliko bolje rangirani od hrvatskih. U komšijskim medijima su pobede Crvene… »
Ovo je najvažniji gol u mojoj karijeri: Partizanov junak objasnio Nemcima - "Imali su neke šanse, ali i mi smo četiri!"
Mondo 07.10.2022
Svetozar Marković je uveren da je pobeda Partizana nad Kelnom bila i te kako zaslužena. Svetozar Marković je uveren da je pobeda Partizana nad Kelnom bila i te kako zaslužena. Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u Konferencijskoj ligi… »
Poginuli smo, SAD me sve boli: Partizanov napadač sve objasnio - "Možda nekom ovo nije lepo, ali meni je bilo prelepo!"
Mondo 07.10.2022
Andrija Pavlović je bio prezadovoljan trijumfom Partizana protiv Kelna. Andrija Pavlović je bio prezadovoljan trijumfom Partizana protiv Kelna. Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u Nemačkoj u četvrtak uveče, pošto su u trećem kolu… »
Partizan pobedio Keln u gostima
Radio 021 07.10.2022
Fudbaleri Partizana pobedili su na gostovanju ekipu Kelna sa 1:0, u utakmici trećeg kola Grupe D Lige konferencija. Sva tri boda crno-belima doneo je Svetozar Marković golom u devetom minutu. Partizan je tako došao do prvog trijumfa ove sezone u Ligi… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 5 satijoš 7 povezanih
UEFA žestoko kaznila FSS zbog propusta na mečevima protiv Švajcarske i Danske
Danas pre 5 satijoš 3 povezane