Повезане вести

Хрвати кукају - Срби су далеко бољи од нас, то није реално: Звезда и Партизан годинама побеђују, а они се жале на УЕФА!

Хрвати кукају - Срби су далеко бољи од нас, то није реално: Звезда и Партизан годинама побеђују, а они се жале на УЕФА!

Мондо 07.10.2022
У комшијским медијима су победе Црвене звезде и Партизана у европским такмичењима прошле веома запажено, а сада је главно питање било како је могуће да су српски клубови толико боље рангирани од хрватских. У комшијским… »
Ово је најважнији гол у мојој каријери: Партизанов јунак објаснио Немцима - "Имали су неке шансе, али и ми смо четири!"

Ово је најважнији гол у мојој каријери: Партизанов јунак објаснио Немцима - "Имали су неке шансе, али и ми смо четири!"

Мондо 07.10.2022
Светозар Марковић је уверен да је победа Партизана над Келном била и те како заслужена. Светозар Марковић је уверен да је победа Партизана над Келном била и те како заслужена. Фудбалери Партизана остварили су велику победу у… »
Партизан победио Келн у гостима

Партизан победио Келн у гостима

Радио 021 07.10.2022
Фудбалери Партизана победили су на гостовању екипу Келна са 1:0, у утакмици трећег кола Групе Д Лиге конференција. Сва три бода црно-белима донео је Светозар Марковић голом у деветом минуту. Партизан је тако дошао до првог… »
Погинули смо, САД ме све боли: Партизанов нападач све објаснио - "Можда неком ово није лепо, али мени је било прелепо!"

Погинули смо, САД ме све боли: Партизанов нападач све објаснио - "Можда неком ово није лепо, али мени је било прелепо!"

Мондо 07.10.2022
Андрија Павловић је био презадовољан тријумфом Партизана против Келна. Андрија Павловић је био презадовољан тријумфом Партизана против Келна. Фудбалери Партизана остварили су велику победу у Немачкој у четвртак увече, пошто су… »

Вести дана »