Povezane vesti
Delili smo isti hleb! Miloš Bojanić otkrio istinu o svađi sa Zoricom - Nisam se ljutio prvi put, ali onda sam joj vratio
Mondo 07.10.2022
Miloš Bojanić je otkrio šta se krije iza sukoba Zorice Marković i njegovog sina Mikice. Miloš Bojanić je otkrio šta se krije iza sukoba Zorice Marković i njegovog sina Mikice. O nekoj ranijoj svađi kolega Zorice Marković i Miloša Bojanića… »
Ovo je istina o svađi miloša bojanića i Zorice Marković! Pevač progovorio o koleginici, spomenuo Farmu, a onda joj se…
Kurir 07.10.2022
Folker Miloš Bojanić progovorio je o Zorici Marković i otkrio od kada traje njihov sukob. - Ja sam ostavio trag u rijalitiju, čak sam i pobedio, drago mi je kada čujem dobre komentare, ali i oni loši.. Preživeo sam ja svašta - rekao je Miloš. -… »
Vesti dana »
Prase na ražnju, veselje i kolo uz trubače Pogledajte scene na blokadi na Autokomandi koje su priređene nakon odavanja pošte nastradalima u Novom Sadu
Kurir pre 24 minutajoš 86 povezanih
Manji incident na blokadi: Mladić stao na auto-put, na deo koji se ne blokira, redari ga sklonili
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
U sudaru dva autobusa kod Umke dvoje poginulih, 56 povređenih; Određeno zadržavanje vozaču
RTV pre 6 minutajoš 86 povezanih
"Naloženo da se obavi razgovor sa načelnikom odeljenja za javni red i mir": Oglasilo se Više javno tužilaštvo: Podnet zahtev i da se utvrdi ko su osobe koje su pravile nerede ispred FDU
Blic pre 24 minutajoš 28 povezanih
Savet EU imenovao Petera Sorensena za specijalnog predstavnika za dijalog Beograda i Prištine
Beta pre 3 satajoš 24 povezane