Povezane vesti
Delili smo isti hleb! Miloš Bojanić otkrio istinu o svađi sa Zoricom - Nisam se ljutio prvi put, ali onda sam joj vratio
Mondo 07.10.2022
Miloš Bojanić je otkrio šta se krije iza sukoba Zorice Marković i njegovog sina Mikice. Miloš Bojanić je otkrio šta se krije iza sukoba Zorice Marković i njegovog sina Mikice. O nekoj ranijoj svađi kolega Zorice Marković i Miloša Bojanića nagađa se već… »
Ovo je istina o svađi miloša bojanića i Zorice Marković! Pevač progovorio o koleginici, spomenuo Farmu, a onda joj se zahvalio!…
Kurir 07.10.2022
Folker Miloš Bojanić progovorio je o Zorici Marković i otkrio od kada traje njihov sukob. - Ja sam ostavio trag u rijalitiju, čak sam i pobedio, drago mi je kada čujem dobre komentare, ali i oni loši.. Preživeo sam ja svašta - rekao je Miloš. - Kako… »
Vesti dana »

Muškarci u kapuljačama upali u zgradu Državnog univerziteta Novi Pazar i izbacili studente
NIN pre 7 minutajoš 37 povezanih

Haotična poruka ubice otkriva mogući motiv masakra na Menhetnu: Bivši sportista tražio da mu se "prouči mozak"
Euronews pre 7 minutajoš 30 povezanih

Ukratko iz sveta - dok S&P 500 čeka kvartalne izveštaje, SAD daju novi rok Rusiji
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 27 povezanih

Vremenska prognoza: Srbija pred novim talasom kiše i zahlađenjem, mogući obilni pljuskovi
Serbian News Media pre 12 minutajoš 21 povezana

Juhas: Na sednici će biti donete odluke koje se tiču prosperiteta Vojvodine
Telegraf pre 7 minutajoš 11 povezanih