Повезане вести
Прве речи мајке убијене Петре (2) из Вршца: Рекла сам да ће ово да се деси, рекла сам првог дана...
Телеграф 07.10.2022
Телеграф већ три дана чека одговоре на 7 питања које смо послали Центру за социјални рад. Сузана Будимировић у уторак је изгубила ћерку јединицу Петру (2). Девојчицу је у стану убио отац Марко који је нешто касније пресудио… »
Смрт девојчице Петре из Вршца дигла на ноге целу Србију: Протест испред Центра за социјални рад
Телеграф 07.10.2022
Међу окупљенима појавиле су се пароле са натписима: "Жене ће вам доћи главе", "Не желимо инститцуије да нас штите", "Петра је била нечије дете", "Тажимо имена саучесника у злочину" и "Крв је на вашим рукама" Центар за социјални… »
"Данас је то њено дете, сутра може да буде било кога од нас": Грађани Вршца доставили институцијама 3 захтева
Телеграф 07.10.2022
Мајка убијене девојчице истакла је да је од првог дана скретала пажњу на то да може да се деси најгоре, као и да ће да отвори фондацију, како ниједно дете не би прошло као њена Петра које више нема. Смрт двогодишње Петре из… »
Потресни снимак мајке убијене Петре (2): Минут и 49 секунди који су заледили Вршац и Србију
Телеграф 07.10.2022
- Може жена да прича шта год хоће. Сви неке папире попуњавају, а моје ћерке нема, каже Сузана. - Желим свима да се захвалим на овој подршци из свег срца, на осећању и свему... Нећу дозволити више ниједно дете прође као моја… »
Призор из Вршца све расплакао: Девојчице грле мајку и баку убијене девојчице, Сузана једва изговара: Људи, дете је платило…
Курир 07.10.2022
На протесту у Вршцу поводом смрти трогодишње Петре, коју је отац удавио у канти воде, у једном моменту две девојчице пришле су Петриној мајц Сузани и баки и загрлиле их, а тај призор никога није оставио равнодушним. У том… »
"Све ће се доказати, сви су умрежени": Мајка убијене девојчице једва стоји на ногама: "Сви неке папире попуњавају, а моје…
Блиц 07.10.2022
"Нећу дозволити да ниједно дете прође као моја Петра. Ниједној жени се не верује у овој земљи. Жеим да вам се свима захвалим на огромној подршци, од срца вам се захваљујем", у сузама поручује Сузана, мајка убијене девојчице (2)… »
"Ко је монструму дао да чува дете": Мајка убијене Петре (2) у сузама на челу протеста у Вршцу: "Нико ми није веровао, остало…
Блиц 07.10.2022
"Свима сам рекла да ће ово да се деси. Ја причам, нико ми не верује. Свачије име, све кроз шта сам прошла ћу рећи. Толико неповерења..", тешким гласом и у сузама каже Сузана, мајка убијене Петре (2) на протесту у Вршцу који је… »
У центру за социјални рад било пропуста! Грађани се окупили испред институције, мајка и бака убијене девојчице у сузама!
Мондо 07.10.2022
Велики број грађана окупио се испред зграде Центра за социјални рад у знак протеста због пропуста у раду ове инститцуије због које је настрадала невина девојчица. Велики број грађана окупио се испред зграде Центра за социјални… »
Мајка убијене девојчице први пут изнела своју страну приче: Поручила да ће све да обелодани! "Издржаћу све због Петре!"
Курир 07.10.2022
Протестна шетња у Вршцу траје, због смрти мале Петре коју је отац брутално убио, а мајка је испричала да жели да се бори, само јој треба мало снаге да дође себи. - Све ћу да објасним, све ћу папире да дам и све шта сам прошла и… »
Мајка и бака убијене Петре у сузама на протесту у Вршцу: Грађани траже правду за убијено дете "Крв је на вашим рукама!"
Курир 07.10.2022
Мајка Сузана Б., као и бака мале Петре Б. (3), коју је отац брутално убио у Вршцу, стигле су данас на портест који су организовали нездовољни грађани овог града испред Центра за социјални рад. Велики број грађана скупио се данас… »
Грађани спремају протест испред Центра за социјални рад у Вршцу: Незадовољни народ излази на улице због убиства мале Петре
Курир 07.10.2022
Поводом смрти мале Петре Б. (3) из Вршца, коју је отац Марко Б. (35) удавио у кантици с водом, данас ће у овом граду бити организован протест са циљем да се утврди ко је одговоран за случај који је потресао Србију. Протест су… »
Данас протест испред Центра за социјални рад у Вршцу: Грађани огорчени, скидају умрлице убице детета по граду
Блиц 07.10.2022
Грађани Вршца огорчени су због стравичног убиства које се десило пре неколико дана у њиховом граду. Марко Будимировић (35), монструм из Вршца, удавио је своју трогодишњу ћерку, а потом извршио самоубиство. Због тога ће данас… »
За затвор! Центар за социјални рад из Вршца је саучесник у злочину! Стручњаци траже одговорне за смрт мале Петре
Курир 07.10.2022
Стручњаци за Курир кажу да су запослени из ЦЗСР директно одговорни за убиство трогодишње девојчице, коју је отац Марко Б. (35), осуђени насилник и психијатријски болесник, удавио у кофи с водом, па се обесио. Центар за… »
Протест испред Центра за социјални рад у Вршцу: Ко је дозволио осуђеном за насиље у породици старатељство?!
Телеграф 07.10.2022
Пре злочина Марко Будимировић послао је поруку супрузи Сузани да ће "убити дете, па себе" Вршац је јуче био најтужнији град у Србији. На вечни починак испраћена је девојчица Петра Будимировић (2) коју је у уторак убио отац Марко… »
"Хтео је да јој напакости, успео је, монструм": Рођаци убијене девојчице очајни: "Мајци после овога живота нема"
Блиц 07.10.2022
Петра, немој да идеш, чујеш ли, немој да идеш - јецала је бака Славица над маленим белим ковчегом у ком је лежало беживотно тело двоипогодишње девојчице, коју је отац Марко Будимировић (35) у уторак мучки убио, удавивши је голим… »
"Блиц" сазнаје: Против убице детета у три месеца донете две пресуде, првом имао забрану приласка годину дана
Блиц 06.10.2022
Против Марка Б. који је пре два дана удавио своје малолетно дете, а потом извршио самоубиство, у размаку од само три месеца донете су две пресуде због насиља у породици, сазнаје "Блиц". Како смо писали, пресуда којом је Марко Б… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у четири сата: Шта је потребно од документације?
Данас пре 45 минутајош 33 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
(ВИДЕО) Денвер славио на гостовању, Јокићу нови трипл- дабл измакао за длаку
Данас пре 10 минутајош 26 повезаних