Povezane vesti

Vučić: Već smo doneli odluku o uvozu nafte

Politika 07.10.2022
NOVA PAZOVA – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je država već donela odluku u vezi sa uvozom nafte ako zbog Hrvatske ne bude moguć ruske nafte hrvatskim naftovodom Janaf, kao i da će sutra o tome obavestiti javnost i odgovoru naše zemlje… »

Vučić: Već smo doneli odluku o uvozu nafte, čućete sutra

Dnevnik 07.10.2022
NOVA PAZOVA:Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je država već donela odluku u vezi sa uvozom nafte ako zbog Hrvatske ne bude moguć ruske nafte hrvatskim naftovodom Janaf, kao i da će sutra o tome obavestiti javnost i odgovoru naše zemlje. Na… »

"Čuo sam priču, vratio se iz Vankuvera da radi u Srbiji": MTU otvara novi pogon za popravku aviona

Telegraf 07.10.2022
Nova fabrika u Srbiji. Nemačka kompanija MTU otvorila je u Novoj Pazovi fabriku za popravku delova motora za avione MTU Mejntejns Srbija, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nemačka investicija je vredna oko 100 miliona evra i u prvoj… »

Vučić: Juče sam se u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera, mislim da niko nije imao toliko susreta

Telegraf 07.10.2022
Kad napustite svoju zemlju u 7 ujutru i vratite se u ponoć, nemate ni ručak, radite sve vreme, a oni kažu da ste tužni kao siroče da vas niko neće, a dobili ste čast da među 10 ljudi govorite na večeri. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je… »

Kompanija MTU otvorila fabriku u Novoj Pazovi; Vučić: Veliki uspeh Srbije

RTV 07.10.2022
NOVA PAZOVA - Nemačka kompanija MTU otvorila je danas u Novoj Pazovi fabriku za popravku delova motora za avione MTU Mejntejns Srbija, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je istakao da je to veliki uspeh i velika stvar za našu… »

Srbija dobila novu fabriku, Vučić prisustvovao otvaranju

Politika 07.10.2022
Nemačka kompanija MTU otvorila je danas u Novoj Pazovi fabriku za popravku delova motora za avione MTU Mejntejns Srbija, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je istakao da je to veliki uspeh i velika stvar za našu zemlju koja će… »

Vučić: Srbija ima rješenje za uvoz nafte

SEEbiz 07.10.2022
BEOGRAD - Srbija ima rješenje za uvoz bude li zbog Hrvatske onemogućen prijevoz ruske nafte naftovodom JANAF, izjavio je u petak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i najavio da će o odluci s tim u vezi detaljnije govoriti u subotu. Država je… »

Vučić: Niko nije otvoreno tražio od Srbije sankcije Rusiji, ali svi govore o tome

Slobodna Evropa 07.10.2022
Predsednk Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji da su na samitu u Pragu mnogi govorili o sankcijama Rusiji, ali niko nije to otvoreno tražio iz poštovanja prema Srbiji, dok razne zemlje govore o tome svakog dana, prenosi Beta. "Ja… »

Srbija dobila fabriku za popravku avio-motora vrednu 100 miliona evra

Bloomberg Adria 07.10.2022
Nemačka kompanija MTU Aero Engines, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača motora za avione i ima pogone širom sveta, investirala je 100 miliona evra u otvaranje fabrike u Srbiji, u kojoj će se zasada popravljati delovi motora. Srbija je tu… »

Vučić: U Pragu svi govorili o sankcijama, ali ne otvoreno

Insajder 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su tokom jučerašnjeg samita Evropske političke zajednice u Pragu svi govorili o sankcijama Rusiji, ali da na forumu niko nije govorio otvoreno već su pokazivali poštovanje prema Srbiji. Vučić… »

Vučić o tome da li je „bio sam kao siroče“: Jadni su oni koji to tvrde, na večeri sam sedeo pored Makrona

Danas 07.10.2022
U Pragu sam susreo sam se sa 38 evrooskih i svetskih lidera i ne postoji niko ko je imao toliko susreta, imao sam bilaterale i sa najvažnijim ljudima EU, išao sam i posebne prostorije, tako je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, odgovorio na pitanje… »

U ovoj nemačkoj fabrici će se popravljati motori za avione, a Srbija je u nju uložila 14,6 miliona evra

Danas 07.10.2022
Nemačka kompanija „MTU Aero Endžins“ danas je u Novoj Pazovi otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u koju je investirala oko 100 miliona evra. Izgradnja fabrike „MTU Mejntenens Srbija“ počela je u julu 2021. i u njoj sada radi… »

Vučić: Janaf je bio pouzdan snabdevač, sada više nije – preduzećemo korake da obezbedimo naftu

RTS 07.10.2022
Hrvatska je sebe izuzela od sankcija na uvoz iz Rusije u okviru poslednjeg paketa sankcija i zato ne treba da govori o principima i moralu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naftovod Janaf je bio pouzdan snabdevač, ali više nije, rekao… »

Predsednik: Već smo doneli odluku o uvozu nafte, sutra odgovor Srbije

RTV 07.10.2022
NOVA PAZOVA - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je država već donela odluku u vezi sa uvozom nafte ako zbog Hrvatske ne bude moguć ruske nafte hrvatskim naftovodom Janaf, kao i da će sutra o tome obavestiti javnost i odgovoru naše zemlje… »

"Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem": Vučić o samitu u Pragu, o potezima Hrvatske i nabavci ruske nafte: Nažalost…

Blic 07.10.2022
Juče u Pragu sam se susreo sa 38 svetskih i evropskih lidera, mislim da niko nije imao toliko sastanaka, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, bilo je i susreta sa Olafom Šolcom i Emanuelom Makronom, i mnogim drugima. - Išao sam u… »

Vučić: Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, iako je on nešto pokušao

Sputnik 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se juče u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera, a podsetio je i na sastanke sa Šolcem, Makronom, Ursulom fon der Lajen... Vučić je, na svečanom otvaranju nemačke fabrike MTU u Novoj… »

"Već smo doneli odluku o uvozu nafte": Predsednik Vučić o planu nabavke nafte za ubuduće: "Čućete sutra"

Blic 07.10.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je država već donela odluku u vezi sa uvozom nafte ako zbog Hrvatske ne bude moguć ruske nafte hrvatskim naftovodom Janaf, kao i da će sutra o tome obavestiti javnost i odgovoru naše zemlje. Na pitanje… »

Vučić: Neće nas bombardovati

B92 07.10.2022
Ja sam se juče u Pragu sreo sa 38 svetskih lidera, mislim da se niko nije toliko satao, rekao je predsednik Srbije. Vučić je, na svečanom otrvaranju nemačke fabrike MTU u Novoj Pazovi, pobrojao skoro svakog od tih sagovornika, odgovarajući tako na… »

Kompanija MTU otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u Novoj Pazovi

Biznis.rs 07.10.2022
vlada srbije podržala investiciju sa 14,6 miliona evra. Nemačka kompanija MTU Aero Engines u petak je u Novoj Pazovi otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u koju je investirala oko 100 miliona evra. Izgradnja fabrike MTU Maintenance… »

Predsednik Srbije o hajci iz Hrvatske: Polaganje venca i cveća je za njih orgijanje?! S Plenkovićem mi se nije razgovaralo

Kurir 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, posle svečanog otvaranja novog objekta nemačke kompanije MTU u Novoj Pazovi, govorio i o jučerašnjem boravku u Pragu, hajci iz Hrvatske... O razlozima hajke iz Hrvatske: "Je l' problem što su izmislili… »

Vučić: "Danas je poseban dan – na ovome radimo šest godina" VIDEO/FOTO

B92 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja novog objekta MTU Maintenance Serbia. U njemu će se vršiti popravka delova motora za avione. "Ovo je velika stvar za našu zemlju", rekao je Vučić. On je dodao da je danas za… »

Vučić: "Hrvatska sebe izuzela od sankcija"; "Već smo doneli odluku"

B92 07.10.2022
Beograd -- "Hrvatska je sebe izuzela od sankcija na uvoz iz Rusije u okviru poslednjeg paketa sankcija i zato ne treba da govori o principima i moralu." To je danas poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, upitan da prokomentariše nove… »

MTU otvorio fabriku u Novoj Pazovi, Vučić: Veliki uspeh Srbije što smo se našli na mapi država u kojima posluju

Euronews 07.10.2022
Stavljanje naše zemlje na mapu država u kojima MTU posluje je za nas veliki uspeh i velika stvar za našu zemlju koja će doneti promene, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji otvaranja nove fabrike MTU Maintenance Serbia u Novoj… »

Fabrika je izgrađena za samo 11 meseci: Predsednik Vučić na ceremoniji otvaranja "MTU Maintenance Serbia" u Novoj Pazovi…

Blic 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas ceremoniji otvaranja novog objekta MTU Maintenance Serbia u kome će se vršiti popravka delova motora za avione. Ceremonija je planirana za danas u 11 časova u Novoj Pazovi, saopštila je Služba za… »

Predsednik Vučić u Novoj Pazovi na otvaranju novog MTU objekta: 6 godina radimo na ovome, MTU stao uz nas u teškom trenutku

Kurir 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Novoj Pazovi ceremoniji otvaranja novog objekta nemačkog giganta "MTU Maintenance Serbia" u kome će se vršiti popravka delova motora za avione. Posle obilaska novog objekta, predsednik… »

MTU otvorio fabriku za remont avio-motora u Novoj Pazovi, uloženo 100 miliona €

N1 Info 07.10.2022
U Novoj Pazovi otovrena je fabrika za remont avio-motora nemačke kompanije MTU Aero Endžins. Investicija je vredna 100 miliona evra. U prvoj fazi biće zaposleno nešto više od 500 ljudi, a ukupno je planirano do 2.000 radnih mesta za stručnjake iz te… »

Vučić odgovorio Plenkoviću: Jel vi kažnjavate Rusiju ili Srbiju?

SEEbiz 07.10.2022
BEOGRAD - Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić upitao je u četvrtak, reagirajući na izjave premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da "Srbija može dobiti naftu preko Hrvatske, ali ne rusku", "kako da preživimo u Europi u situaciji ako ćemo jedni… »

Vesti dana »