Повезане вести
Вучић: Јуче сам се у Прагу сусрео са 38 европских и светских лидера, мислим да нико није имао толико сусрета
Телеграф 07.10.2022
Кад напустите своју земљу у 7 ујутру и вратите се у поноћ, немате ни ручак, радите све време, а они кажу да сте тужни као сироче да вас нико неће, а добили сте част да међу 10 људи говорите на вечери. Председник Србије… »
"Чуо сам причу, вратио се из Ванкувера да ради у Србији": МТУ отвара нови погон за поправку авиона
Телеграф 07.10.2022
Нова фабрика у Србији. Немачка компанија МТУ отворила је у Новој Пазови фабрику за поправку делова мотора за авионе МТУ Мејнтејнс Србија, у присуству председника Србије Александра Вучића. Немачка инвестиција је вредна око 100… »
Компанија МТУ отворила фабрику у Новој Пазови; Вучић: Велики успех Србије
РТВ 07.10.2022
НОВА ПАЗОВА - Немачка компанија МТУ отворила је данас у Новој Пазови фабрику за поправку делова мотора за авионе МТУ Мејнтејнс Србија, у присуству председника Србије Александра Вучића, који је истакао да је то велики успех и… »
Вучић: Србија има рјешење за увоз нафте
СЕЕбиз 07.10.2022
БЕОГРАД - Србија има рјешење за увоз буде ли због Хрватске онемогућен пријевоз руске нафте нафтоводом ЈАНАФ, изјавио је у петак србијански предсједник Александар Вучић и најавио да ће о одлуци с тим у вези детаљније говорити у… »
Вучић: Нико није отворено тражио од Србије санкције Русији, али сви говоре о томе
Слободна Европа 07.10.2022
Председнк Србије Александар Вучић изјавио је данас на конференцији да су на самиту у Прагу многи говорили о санкцијама Русији, али нико није то отворено тражио из поштовања према Србији, док разне земље говоре о томе сваког… »
Србија добила фабрику за поправку авио-мотора вредну 100 милиона евра
Блоомберг Адриа 07.10.2022
Немачка компанија МТУ Аеро Енгинес, која је један од водећих светских произвођача мотора за авионе и има погоне широм света, инвестирала је 100 милиона евра у отварање фабрике у Србији, у којој ће се засада поправљати делови… »
Вучић: У Прагу сви говорили о санкцијама, али не отворено
Инсајдер 07.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су током јучерашњег самита Европске политичке заједнице у Прагу сви говорили о санкцијама Русији, али да на форуму нико није говорио отворено већ су показивали поштовање… »
Вучић о томе да ли је „био сам као сироче“: Јадни су они који то тврде, на вечери сам седео поред Макрона
Данас 07.10.2022
У Прагу сам сусрео сам се са 38 еврооских и светских лидера и не постоји нико ко је имао толико сусрета, имао сам билатерале и са најважнијим људима ЕУ, ишао сам и посебне просторије, тако је Александар Вучић, председник Србије… »
У овој немачкој фабрици ће се поправљати мотори за авионе, а Србија је у њу уложила 14,6 милиона евра
Данас 07.10.2022
Немачка компанија „МТУ Аеро Енџинс“ данас је у Новој Пазови отворила фабрику за поправку делова мотора за авионе у коју је инвестирала око 100 милиона евра. Изградња фабрике „МТУ Мејнтененс Србија“ почела је у јулу 2021. и у… »
Вучић: Јанаф је био поуздан снабдевач, сада више није – предузећемо кораке да обезбедимо нафту
РТС 07.10.2022
Хрватска је себе изузела од санкција на увоз из Русије у оквиру последњег пакета санкција и зато не треба да говори о принципима и моралу, поручио је председник Србије Александар Вучић. Нафтовод Јанаф је био поуздан снабдевач… »
"Није ми се разговарало са Пленковићем": Вучић о самиту у Прагу, о потезима Хрватске и набавци руске нафте: Нажалост, нећемо…
Блиц 07.10.2022
Јуче у Прагу сам се сусрео са 38 светских и европских лидера, мислим да нико није имао толико састанака, каже председник Србије Александар Вучић. Како је рекао, било је и сусрета са Олафом Шолцом и Емануелом Макроном, и многим… »
Вучиц́: Није ми се разговарало са Пленковиц́ем, иако је он нешто покушао
Спутник 07.10.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ је рекао да се јуче у Прагу сусрео са 38 европских и светских лидера, а подсетио је и на састанке са Шолцем, Макроном, Урсулом фон дер Лајен... Вучиц́ је, на свечаном отварању немачке фабрике… »
Компанија МТУ отворила фабрику за поправку делова мотора за авионе у Новој Пазови
Бизнис.рс 07.10.2022
влада србије подржала инвестицију са 14,6 милиона евра. Немачка компанија МТУ Аеро Енгинес у петак је у Новој Пазови отворила фабрику за поправку делова мотора за авионе у коју је инвестирала око 100 милиона евра. Изградња… »
Председник Србије о хајци из Хрватске: Полагање венца и цвећа је за њих оргијање?! С Пленковићем ми се није разговарало
Курир 07.10.2022
Председник Србије Александар Вучић је данас, после свечаног отварања новог објекта немачке компаније МТУ у Новој Пазови, говорио и о јучерашњем боравку у Прагу, хајци из Хрватске... О разлозима хајке из Хрватске: "Је л' проблем… »
МТУ отворио фабрику у Новој Пазови, Вучић: Велики успех Србије што смо се нашли на мапи држава у којима послују
Еуроневс 07.10.2022
Стављање наше земље на мапу држава у којима МТУ послује је за нас велики успех и велика ствар за нашу земљу која ће донети промене, рекао је председник Србије Александар Вучић на церемонији отварања нове фабрике МТУ… »
Фабрика је изграђена за само 11 месеци: Председник Вучић на церемонији отварања "МТУ Маинтенанце Сербиа" у Новој Пазови: "На…
Блиц 07.10.2022
Председник Србије Александар Вучић присуствује данас церемонији отварања новог објекта МТУ Маинтенанце Сербиа у коме ће се вршити поправка делова мотора за авионе. Церемонија је планирана за данас у 11 часова у Новој Пазови… »
МТУ отворио фабрику за ремонт авио-мотора у Новој Пазови, уложено 100 милиона €
Н1 Инфо 07.10.2022
У Новој Пазови отоврена је фабрика за ремонт авио-мотора немачке компаније МТУ Аеро Енџинс. Инвестиција је вредна 100 милиона евра. У првој фази биће запослено нешто више од 500 људи, а укупно је планирано до 2.000 радних места… »
Председник Вучић у Новој Пазови на отварању новог МТУ објекта: 6 година радимо на овоме, МТУ стао уз нас у тешком тренутку
Курир 07.10.2022
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас у Новој Пазови церемонији отварања новог објекта немачког гиганта "МТУ Маинтенанце Сербиа" у коме ће се вршити поправка делова мотора за авионе. После обиласка новог… »
Вучић одговорио Пленковићу: Јел ви кажњавате Русију или Србију?
СЕЕбиз 07.10.2022
БЕОГРАД - Србијански предсједник Александар Вучић упитао је у четвртак, реагирајући на изјаве премијера Хрватске Андреја Пленковића да "Србија може добити нафту преко Хрватске, али не руску", "како да преживимо у Еуропи у… »
Вести дана »

Вучић: Избори највероватније 2026. да бисмо изашли у сусрет онима који другачије мисле, блокадерима и опозицији
Данас пре 26 минутајош 1 повезана

Вучић поново о Ћациленду: У наредним данима ћемо видети да ли је терориста или убица у покушају
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

"Губе У борби против Србије": Вучић: Резолуција ЕП усвојена са мање гласова него пре
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана