Povezane vesti
"Čuo sam priču, vratio se iz Vankuvera da radi u Srbiji": MTU otvara novi pogon za popravku aviona
Telegraf 07.10.2022
Nova fabrika u Srbiji. Nemačka kompanija MTU otvorila je u Novoj Pazovi fabriku za popravku delova motora za avione MTU Mejntejns Srbija, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nemačka investicija je vredna oko 100 miliona evra i u prvoj… »
Vučić: Juče sam se u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera, mislim da niko nije imao toliko susreta
Telegraf 07.10.2022
Kad napustite svoju zemlju u 7 ujutru i vratite se u ponoć, nemate ni ručak, radite sve vreme, a oni kažu da ste tužni kao siroče da vas niko neće, a dobili ste čast da među 10 ljudi govorite na večeri. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je… »
Kompanija MTU otvorila fabriku u Novoj Pazovi; Vučić: Veliki uspeh Srbije
RTV 07.10.2022
NOVA PAZOVA - Nemačka kompanija MTU otvorila je danas u Novoj Pazovi fabriku za popravku delova motora za avione MTU Mejntejns Srbija, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je istakao da je to veliki uspeh i velika stvar za našu… »
Vučić: Srbija ima rješenje za uvoz nafte
SEEbiz 07.10.2022
BEOGRAD - Srbija ima rješenje za uvoz bude li zbog Hrvatske onemogućen prijevoz ruske nafte naftovodom JANAF, izjavio je u petak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i najavio da će o odluci s tim u vezi detaljnije govoriti u subotu. Država je… »
Vučić: Niko nije otvoreno tražio od Srbije sankcije Rusiji, ali svi govore o tome
Slobodna Evropa 07.10.2022
Predsednk Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji da su na samitu u Pragu mnogi govorili o sankcijama Rusiji, ali niko nije to otvoreno tražio iz poštovanja prema Srbiji, dok razne zemlje govore o tome svakog dana, prenosi Beta. "Ja… »
Srbija dobila fabriku za popravku avio-motora vrednu 100 miliona evra
Bloomberg Adria 07.10.2022
Nemačka kompanija MTU Aero Engines, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača motora za avione i ima pogone širom sveta, investirala je 100 miliona evra u otvaranje fabrike u Srbiji, u kojoj će se zasada popravljati delovi motora. Srbija je tu… »
Vučić: U Pragu svi govorili o sankcijama, ali ne otvoreno
Insajder 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su tokom jučerašnjeg samita Evropske političke zajednice u Pragu svi govorili o sankcijama Rusiji, ali da na forumu niko nije govorio otvoreno već su pokazivali poštovanje prema Srbiji. Vučić… »
Vučić o tome da li je „bio sam kao siroče“: Jadni su oni koji to tvrde, na večeri sam sedeo pored Makrona
Danas 07.10.2022
U Pragu sam susreo sam se sa 38 evrooskih i svetskih lidera i ne postoji niko ko je imao toliko susreta, imao sam bilaterale i sa najvažnijim ljudima EU, išao sam i posebne prostorije, tako je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, odgovorio na pitanje… »
U ovoj nemačkoj fabrici će se popravljati motori za avione, a Srbija je u nju uložila 14,6 miliona evra
Danas 07.10.2022
Nemačka kompanija „MTU Aero Endžins“ danas je u Novoj Pazovi otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u koju je investirala oko 100 miliona evra. Izgradnja fabrike „MTU Mejntenens Srbija“ počela je u julu 2021. i u njoj sada radi… »
Vučić: Janaf je bio pouzdan snabdevač, sada više nije – preduzećemo korake da obezbedimo naftu
RTS 07.10.2022
Hrvatska je sebe izuzela od sankcija na uvoz iz Rusije u okviru poslednjeg paketa sankcija i zato ne treba da govori o principima i moralu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naftovod Janaf je bio pouzdan snabdevač, ali više nije, rekao… »
"Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem": Vučić o samitu u Pragu, o potezima Hrvatske i nabavci ruske nafte: Nažalost…
Blic 07.10.2022
Juče u Pragu sam se susreo sa 38 svetskih i evropskih lidera, mislim da niko nije imao toliko sastanaka, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, bilo je i susreta sa Olafom Šolcom i Emanuelom Makronom, i mnogim drugima. - Išao sam u… »
Vučić: Nije mi se razgovaralo sa Plenkovićem, iako je on nešto pokušao
Sputnik 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se juče u Pragu susreo sa 38 evropskih i svetskih lidera, a podsetio je i na sastanke sa Šolcem, Makronom, Ursulom fon der Lajen... Vučić je, na svečanom otvaranju nemačke fabrike MTU u Novoj… »
Kompanija MTU otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u Novoj Pazovi
Biznis.rs 07.10.2022
vlada srbije podržala investiciju sa 14,6 miliona evra. Nemačka kompanija MTU Aero Engines u petak je u Novoj Pazovi otvorila fabriku za popravku delova motora za avione u koju je investirala oko 100 miliona evra. Izgradnja fabrike MTU Maintenance… »
Predsednik Srbije o hajci iz Hrvatske: Polaganje venca i cveća je za njih orgijanje?! S Plenkovićem mi se nije razgovaralo
Kurir 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, posle svečanog otvaranja novog objekta nemačke kompanije MTU u Novoj Pazovi, govorio i o jučerašnjem boravku u Pragu, hajci iz Hrvatske... O razlozima hajke iz Hrvatske: "Je l' problem što su izmislili… »
MTU otvorio fabriku u Novoj Pazovi, Vučić: Veliki uspeh Srbije što smo se našli na mapi država u kojima posluju
Euronews 07.10.2022
Stavljanje naše zemlje na mapu država u kojima MTU posluje je za nas veliki uspeh i velika stvar za našu zemlju koja će doneti promene, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji otvaranja nove fabrike MTU Maintenance Serbia u Novoj… »
Fabrika je izgrađena za samo 11 meseci: Predsednik Vučić na ceremoniji otvaranja "MTU Maintenance Serbia" u Novoj Pazovi…
Blic 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas ceremoniji otvaranja novog objekta MTU Maintenance Serbia u kome će se vršiti popravka delova motora za avione. Ceremonija je planirana za danas u 11 časova u Novoj Pazovi, saopštila je Služba za… »
Predsednik Vučić u Novoj Pazovi na otvaranju novog MTU objekta: 6 godina radimo na ovome, MTU stao uz nas u teškom trenutku
Kurir 07.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Novoj Pazovi ceremoniji otvaranja novog objekta nemačkog giganta "MTU Maintenance Serbia" u kome će se vršiti popravka delova motora za avione. Posle obilaska novog objekta, predsednik… »
MTU otvorio fabriku za remont avio-motora u Novoj Pazovi, uloženo 100 miliona €
N1 Info 07.10.2022
U Novoj Pazovi otovrena je fabrika za remont avio-motora nemačke kompanije MTU Aero Endžins. Investicija je vredna 100 miliona evra. U prvoj fazi biće zaposleno nešto više od 500 ljudi, a ukupno je planirano do 2.000 radnih mesta za stručnjake iz te… »
Vučić odgovorio Plenkoviću: Jel vi kažnjavate Rusiju ili Srbiju?
SEEbiz 07.10.2022
BEOGRAD - Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić upitao je u četvrtak, reagirajući na izjave premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da "Srbija može dobiti naftu preko Hrvatske, ali ne rusku", "kako da preživimo u Europi u situaciji ako ćemo jedni… »
Vesti dana »

Zelenskom su dani odbrojani? Trampovi ljudi pregovaraju sa ukrajinskom opozicijom, dva poznata imena su za stolom
Nova pre 40 minutajoš 12 povezanih

Za Sašinu porodicu 6. mart je nekada bio najradosniji dan, ali više nikada neće biti
Svet & Skandal pre 1 satjoš 14 povezanih

U Srbiji sunčano i toplo, ali stiže velika promena: Kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje?
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih

Komemoracija u Sava Centru: Porodica, prijatelji i saradnici se opraštaju od oca estrade
Story pre 32 minutajoš 12 povezanih