Povezane vesti
Sve, sve, al' da sam krš kad se skinem! Rada tuži fana koji tvrdi da joj je platio 10.000 € za noć - "Bajo, sad laj"
Mondo 07.10.2022
Rada Manojlović našla se u centru skandala kada je nekadašnji učesnik Parova Dario Šogorović na društvenim mrežama napisao da je navodno pevačici dao 10.000 evra da budu intimni. Rada Manojlović našla se u centru skandala kada je nekadašnji učesnik… »
"Tužba, bajo moj, pa laj" Rada Manojlović tuži fana koji tvrdi da joj je platio 10.000 € da bi bio intiman s njom, presavila…
Kurir 07.10.2022
Pevačicu Radu Manojlović "opsednuti fan" je javno optužio da joj je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa njom, a ona je sada najavila tužbu. Naime, pevačica se oglasila na svom Tviter nalogu, vidno besna, gde je poručila da je rešila da "presavije… »
Vesti dana »
„Da li me zavitlavate“? Jokić „nokautiran“, a komentator je ismejavao odluku sudija (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 49 povezanih
Državni sekretar: Do danas 1.800 ljudi evakuisano iz ratne zone na Bliskom istoku
N1 Info pre 24 minutajoš 19 povezanih
Nole i Cicipas razbili favorite: Srpsko-grčki tandem napravio senzaciju u Indijan Velsu!
Hot sport pre 39 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 11. dan – Tramp tvrdi da je kraj blizu, Iran poručuje: Mi odlučujemo
Nova pre 39 minutajoš 16 povezanih