Повезане вести
"Срамота ме је самог себе, али било нам је лепо!" Стефан Карић проговорио о односу са Женом од султана, ево шта је рекао о…
Курир 07.10.2022
Вест да су Стефан Карић и Тијана Милентијевић, познатија као Жена од султана, обновили романсу изненадила је многе с обзиром да се није знало да су били у вези. Наиме, у јавности је испливао њихов снимак на којем се види како… »
"Срамота ме је самог себе, али било нам је лепо": Стефан Карић о односу са Женом од султана
Блиц 07.10.2022
У јавности је синоћ као бомба одјекнула вест да су Стефан Карић и Тијана Милентијевић, познатија као Жена од султана, обновили романсу. Наиме, у јавности је испливао њихов снмак на којем се види како бивши задругар ужива у… »
Срамота ме је Стефан Карић коначно проговорио о односу са познатом певачицом и све јавно обелоданио
Ало 07.10.2022
Настао је општи хаос. Вест да су Стефан Карић и Тијана Милентијевић, познатија као Жена од султана, обновили романсу одјекнула је у медијима након што је испливао снимак на кон се види како бивши задругар ужива у њеном наступу и… »
"Били су у вези!" Осман Карић потврдио да је Стефан био са Женом од султана, а ево да ли су обновили љубав!
Курир 07.10.2022
Као бомба је јуче одјекнула вест да су Стефан Карић и Тијана Милентијевић, познатија као Жена од султана, обновили романсу. Ова прича кренула је након снимка где се види како Стефан ужива на њеном наступу и чашћава је еврима… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 46 минутајош 23 повезане
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 19 повезаних