Povezane vesti
"Sramota me je samog sebe, ali bilo nam je lepo!" Stefan Karić progovorio o odnosu sa Ženom od sultana, evo šta je rekao o…
Kurir 07.10.2022
Vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu iznenadila je mnoge s obzirom da se nije znalo da su bili u vezi. Naime, u javnosti je isplivao njihov snimak na kojem se vidi kako bivši zadrugar uživa u… »
"Sramota me je samog sebe, ali bilo nam je lepo": Stefan Karić o odnosu sa Ženom od sultana
Blic 07.10.2022
U javnosti je sinoć kao bomba odjeknula vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu. Naime, u javnosti je isplivao njihov snmak na kojem se vidi kako bivši zadrugar uživa u njenom nastupu i čašćava je… »
Sramota me je Stefan Karić konačno progovorio o odnosu sa poznatom pevačicom i sve javno obelodanio
Alo 07.10.2022
Nastao je opšti haos. Vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu odjeknula je u medijima nakon što je isplivao snimak na kon se vidi kako bivši zadrugar uživa u njenom nastupu i čašćava je evrima. Foto… »
"Bili su u vezi!" Osman Karić potvrdio da je Stefan bio sa Ženom od sultana, a evo da li su obnovili ljubav!
Kurir 07.10.2022
Kao bomba je juče odjeknula vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu. Ova priča krenula je nakon snimka gde se vidi kako Stefan uživa na njenom nastupu i čašćava je evrima. Neki od Instagram profila… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 11 minutajoš 43 povezane
Kuća od 700 kvadrata i poslovi vredni 176 miliona: Otkriveni šokantni detalji imovinske karte Hašima Tačija
Mondo pre 26 minutajoš 24 povezane
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 17 minutajoš 64 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 169 povezanih