Повезане вести
Виола фон Крамон: Ја сам у великој мери просрпски лобиста у ЕУ
Политика 07.10.2022
Европосланица Виола фон Крамон изјавила је данас да је она „у великој мери просрпски” и „западнобалкански лобиста”, и да приступање ЕУ подразумева поштен и одговоран приступ, а не план консултација са шефом руске дипломатије… »
Срби у опасности због Куртија и Османијеве
Правда 07.10.2022
Сви проблеми српског народа на Косову и Метохији своје корене налазе у деловању неодговорних политичара у Приштини, попут Вјосе Османи и Аљбина Куртија, којима је примарни циљ изазивање хаоса и дестабилизиација прилика уместо… »
"Ја сам и даље просрпски лобиста, али и прокосовски": Виола фон Крамон тврди да жели нашу земљу у ЕУ, али нам је ово замерила…
Блиц 07.10.2022
Известилац Европског парламента за Косово и Метохију Виола фон Крамон тврди да је она, у ствари, "у великој мери просрпски лобиста у ЕУ", као што је и "прокосовски", или лобиста за било коју другу земљу Западног Балкана. "Ми… »
Фон Крамон: Ја сам у великој мери про-српски лобиста у ЕУ
Н1 Инфо 07.10.2022
Известилац Европског парламента за Косово Виола фон Крамон навела је на Твитеру да је она "заправо у великој мери просрпски лобиста" у ЕУ. „Ја сам заправо у великој мери просрпски лобиста у ЕУ, баш као што сам за и про-косовски… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро