Povezane vesti
Medvedev: Ovde se osećam kao kod kuće, pobeđivao sam Novaka
Sport klub 07.10.2022
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale ATP turnira u Nur-Sultanu, gde će mu rival biti Novak Đoković. To će biti prvi meč dvojice sjajnih tenisera ove godine. – Ne sećam se da sam ga pobedio na sporoj podlozi, ali sam uspevao na… »
Đoković: Imam taktiku za Medvedeva, ali čuvam je za meč
Sport klub 07.10.2022
Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Nur-Sultanu, a prepreka u finalu mu je Rus Danil Medvedev. Dvojica tenisera 11. put će se sastati jedan naspram drugog, ali prvi put ove godine, u kojoj su obojica, u nekom trenutku bila broj jedan… »
Đoković: Očekujem fizičku bitku, sa mnogo razmena
N1 Info 07.10.2022
Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Nur-Sultanu, a prepreka u finalu mu je Rus Danil Medvedev. Dvojica tenisera 11. put će se sastati jedan naspram drugog, ali prvi put ove godine, u kojoj su obojica, u nekom trenutku bila broj jedan… »
Vesti dana »
Tramp uputio strašnu pretnju Hamasu! Ako ne ispune zahtev, ponovo počinje krvavi sukob na Blistom istoku
Mondo pre 6 satijoš 12 povezanih
Crveni tepih za novosadske studente: Ustav Srbije kao štafeta u Beogradu
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Ministar Đurić: Otvaranje Klastera tri bio bi dodatan podstrek za sprovođenje reformi u Srbiji
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Makron poručuje Trampu: Reši rat u Ukrajini, ne uvodi carine Evropi; EU traži od Kijeva da ublaži vanredno stanje
RTS pre 13 minutajoš 2 povezane
Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini: Vučić: Garancija za Vojvodinu u Srbiji
Blic pre 11 satijoš 1 povezana