Povezane vesti
Ko su helena i Viktor Ocokoljić? Upoznajte Cecine sestriće - decu njene sestre Lidije! "kontroliše me sa kim se družim, gde…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno se emituje večeras 7. oktobra na Blic televiziji, u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da, pored blizanaca Petra i Ilije, upoznaju i starijeg sina i ćerku Lidije… »
"Da sam imao oca bio bih mirniji: U adolescenciji!" Ceca i Veljko Ražnatović se sukobili pred kamerama zbog vaspitavanja…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno se emituje večeras na Blic televiziji, sa početkom od 22 časa, a gledaoci na MTS kanalu 115 imaju priliku da vide kako izgleda svečani porodični ručak u domu balkanske dive Svetlane… »
"Gde da ja pevam: To?!" Folk diva pustila novu pesmu u serijalu Ceca Show, pa se prisetila odluke koja je mogla da je košta…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da ekskluzivno čuju deo nove pesme balkanske zvezde Svetlane… »
"Nisam javna ličnost da bih se: Eksponirala!" Lidija Ocokoljić prvi put pred kamerama otkriva zbog čega je ipak postala deo…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da prvi put pred kamerama vide Lidiju Ocokoljić, rođenu sestru… »
Vesti dana »
Simultanka, posredovanje ili nešto sasvim treće: Koji je cilj američkih sankcija NIS-u?
Radio 021 pre 2 satajoš 46 povezanih
Luka Pavlovski iz Los Anđelesa za RTS: Kao da je pala nuklearna bomba, sve izgleda kao na filmu
RTS pre 6 satijoš 31 povezana
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 10 satijoš 29 povezanih