Povezane vesti
"Da sam imao oca bio bih mirniji: U adolescenciji!" Ceca i Veljko Ražnatović se sukobili pred kamerama zbog vaspitavanja malog…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno se emituje večeras na Blic televiziji, sa početkom od 22 časa, a gledaoci na MTS kanalu 115 imaju priliku da vide kako izgleda svečani porodični ručak u domu balkanske dive Svetlane… »
Ko su helena i Viktor Ocokoljić? Upoznajte Cecine sestriće - decu njene sestre Lidije! "kontroliše me sa kim se družim, gde…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno se emituje večeras 7. oktobra na Blic televiziji, u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da, pored blizanaca Petra i Ilije, upoznaju i starijeg sina i ćerku Lidije… »
"Gde da ja pevam: To?!" Folk diva pustila novu pesmu u serijalu Ceca Show, pa se prisetila odluke koja je mogla da je košta…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da ekskluzivno čuju deo nove pesme balkanske zvezde Svetlane Ražnatović… »
"Nisam javna ličnost da bih se: Eksponirala!" Lidija Ocokoljić prvi put pred kamerama otkriva zbog čega je ipak postala deo…
Blic 07.10.2022
Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da prvi put pred kamerama vide Lidiju Ocokoljić, rođenu sestru balkanske… »
Vesti dana »

"Lepo je biti kod kuće, bitno je da smo dobro" Specijalnim letom organizovan bezbedan povratak srpskih državljana evakuisanih iz Izraela (video)
Kurir pre 39 minutajoš 18 povezanih

Sud usvojio žalbu, ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
NIN pre 2 satajoš 13 povezanih

Srbijo, pripremi se za pakao! Od ovog dana kreće prženje, temperature kao u Sahari
Alo pre 10 minutajoš 23 povezane

Građani i studenti ispred Više poslovne škole u Novom Sadu kako bi sprečili ispite
NIN pre 39 minutajoš 10 povezanih