Povezane vesti
"Sumnjam da je mog brata pretukla devojka i ostavila ga da ga pregaze": Sestra Mlađana Denića traži istinu! Misteriozna smrt
Kurir 08.10.2022
Mlađan Denić (32) nađen mrtav na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj, a njegova sestra Jovana Borikić kaže za Kurir da je njegova devojka bila nasilna. U policiji su mi pokazali fotografije sa uviđaja i ja sam na njima prepoznala svog brata… »
"Žena mu je došla glave, crkla daboga!" Mlađanovi prijatelji nakon njegove smrti napali mu partnerku
Kurir 08.10.2022
Porodica i prijatelji Mlađana Denića (32) koji je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali na skretanju za Ripanj, opraštaju se od njega na društvenim mrežama. Podsetimo, mladić je poginuo 29. septembra oko četri sata… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana