Повезане вести
"Сумњам да је мог брата претукла девојка и оставила га да га прегазе": Сестра Млађана Денића тражи истину! Мистериозна смрт
Курир 08.10.2022
Млађан Денић (32) нађен мртав на Ибарској магистрали код скретања за Рипањ, а његова сестра Јована Борикић каже за Курир да је његова девојка била насилна. У полицији су ми показали фотографије са увиђаја и ја сам на њима… »
"Жена му је дошла главе, цркла дабога!" Млађанови пријатељи након његове смрти напали му партнерку
Курир 08.10.2022
Породица и пријатељи Млађана Денића (32) који је настрадао у стравичној саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали на скретању за Рипањ, опраштају се од њега на друштвеним мрежама. Подсетимо, младић је погинуо 29. септембра… »
Вести дана »
(Мапе) Опасна појава се спушта и гута целу Србију: РХМЗ издао упозорење на опасне метеоролошке услове, само један мали део земље биће поштеђен
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних
Ваздух у Србији оцењен као нездрав: Удише га чак 40 одсто грађана, штетан по хроничне болеснике
Н1 Инфо пре 16 минутајош 1 повезана
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 56 минутајош 8 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 4 повезане