Повезане вести

Шпански фудбалски великани, бивши капитени Барсе и Реала, шокирали признањем да су геј

Шпански фудбалски великани, бивши капитени Барсе и Реала, шокирали признањем да су геј

Луфтика 09.10.2022
Некадашњи капитен шпанске фудбалске репрезентације и својевремено један од најбољих голмана света Икер Касиљас објавио је изненађујући твит у којем је обавестио јавност и своје пратиоце о свом сексуалном опредељењу. Икер је… »
Касиљас: Хакован ми је налог, извињавам се ЛГБТ заједници

Касиљас: Хакован ми је налог, извињавам се ЛГБТ заједници

Н1 Инфо 09.10.2022
Икер Касиљас, прослављени голман Реала из Мадрида и репрезентације Шпаније, имао је непријатност са својим Твитер налогом. Са његовог Твитера, који има скоро десет милиона пратилаца стигла је порука: „Надам се да ме поштујете… »
Касиљас: Нисам геј, извињавам се ЛГБТ заједници

Касиљас: Нисам геј, извињавам се ЛГБТ заједници

Спорт клуб 09.10.2022
Икер Касиљас, прослављени голман Реала из Мадрида и репрезентације Шпаније, имао је непријатност са својим Твитер налогом. Са његовог Твитера, који има скоро десет милиона пратилаца стигла је порука: „Надам се да ме поштујете… »
Икер Касиљас се огласио - лаж је да је геј! Све је објаснио, али због једног му не верују: "Треба да те је срамота!"

Икер Касиљас се огласио - лаж је да је геј! Све је објаснио, али због једног му не верују: "Треба да те је срамота!"

Мондо 09.10.2022
Стигао је епилог поводом објаве легендарног голмана да је хомосексуалац. Стигао је епилог поводом објаве легендарног голмана да је хомосексуалац. Право ниоткуда настао је хаос на друштвеној мрежи Твитер када је у недељу Икер… »
Откривено зашто је Касиљас твитовао да је геј: Огласио се и сам Шпанац!

Откривено зашто је Касиљас твитовао да је геј: Огласио се и сам Шпанац!

Хот спорт 09.10.2022
Сада је све јасно! Некадашњи голман Реал Мадрида и Порта, као и легенда шпанског фудбала, Икер Касиљас, данас је шокирао свет објавом да је геј на свом Твитер налогу. Додатно изненађење био је коментар Карлеса Пујола, који је… »
Легендарни шпански голман Икер Касиљас обрисао признање да је геј

Легендарни шпански голман Икер Касиљас обрисао признање да је геј

Луфтика 09.10.2022
Чувени шпански голман Икер Касиљас обрисао је са друштвене мреже Твитер тврдњу да је хомосексуалне оријентације. Ова објава је за кратко време привукла велику пажњу у свету фудбала, посебно због вишегодишње везе са новинарком… »
"Извините!" Икер Касиљас се огласио после твита у коме је "објавио" да је хомосексуалац

"Извините!" Икер Касиљас се огласио после твита у коме је "објавио" да је хомосексуалац

Вечерње новости 09.10.2022
КРАТКОТРАЈАН, али и снажан је био фудбалски земљотрес након што су некадашњи капитени Реала и Барселоне објавили на друштвеним мрежама информацију да су геј. Фото: ЕПА-ЕФЕ/НОУСХАД ТХЕККАИИЛ Подсетимо, прво је легендарни голман… »
Пујол одговорио касиљасу: ‘Време је да испричамо нашу причу!’ (фото)

Пујол одговорио касиљасу: ‘Време је да испричамо нашу причу!’ (фото)

Хот спорт 09.10.2022
Шокантним изјавама данас нема краја! Чувени шпански голман, Икер Касиљас, објавио је на друштвеним мрежама да је геј. Легендарни чувар мреже Реал Мадрида је шокирао пратиоце, у једном врло кратком и јасном обраћању. – Надам се… »
Касиљас написао да је геј, па обрисао поруку! Ово је права истина о хаосу на Твитеру: Фудбалска легенда згрозила све!

Касиљас написао да је геј, па обрисао поруку! Ово је права истина о хаосу на Твитеру: Фудбалска легенда згрозила све!

Мондо 09.10.2022
Шпански медији тврде да је Касиљасова објава на друштвеним мрежама била само "иронична шала" због лепе глумице, али јасно је да се таква шала многима неће допасти. Шпански медији тврде да је Касиљасова објава на друштвеним… »
Шок! Легендарни голман реала објавио - ја сам геј!? Огласио се на друштвеним мрежама, први је одговорио велики ривал!

Шок! Легендарни голман реала објавио - ја сам геј!? Огласио се на друштвеним мрежама, први је одговорио велики ривал!

Мондо 09.10.2022
Икер Касиљас на друштвеним мрежама написао је да је геј.... Икер Касиљас на друштвеним мрежама написао је да је геј.... Икер Касиљас (41) се огласио на друштвеним мрежама и написао да је геј! Ова објава направила је праву буру… »
Легендарни голман шокирао јавност: ‘Ја сам геј!’ (фото)

Легендарни голман шокирао јавност: ‘Ја сам геј!’ (фото)

Хот спорт 09.10.2022
Још увек није познато да ли је реч о некој шали или је Икер заиста одлучио да открије своју наклоност ка истом полу. Чувени шпански голман, Икер Касиљас, објавио је на друштвеним мрежама да је геј. Легендарни чувар мреже Реал… »
Шта се крије иза обрисане поруке Икера Касиљаса "ја сам геј"?! Подржао га и Пујол!

Шта се крије иза обрисане поруке Икера Касиљаса "ја сам геј"?! Подржао га и Пујол!

Спортске.нет 09.10.2022
Легендарни капитен и голман Реал Мадрида Икер Касиљас данас је "срушио интернет" објавом да је - хомосексуалац. Икер Касиљас је путем свог Твитера написао "надам се да ћете ме поштовати: ја сам геј", а први који се јавио и… »
Хакерска посла или прави фудбалски земљотрес? Два аса објавила да су хомосексуалци

Хакерска посла или прави фудбалски земљотрес? Два аса објавила да су хомосексуалци

Вечерње новости 09.10.2022
ФУДБАЛСКИ свет потресао је невероватан земљотрес, наиме, некадашњи капитен Реала, као и бивши капитен Барселоне објавили су на друштвеним мрежама информацију да су геј. ФОТО: ЕПА Легендарни голман Реал Мадрида, Икер Касиљас на… »

Вести дана »