Повезане вести

Испало је да сам била у мафији! Шок исповест Гоге Секулић, ово нико није знао! Открила све детаље: "Била сам у затвору"

Испало је да сам била у мафији! Шок исповест Гоге Секулић, ово нико није знао! Открила све детаље: "Била сам у затвору"

Мондо 09.10.2022
Гога Секулић коментарисала случај Тее Таировић, па открила кроз какву је ситуацију она прошла. Гога Секулић коментарисала случај Тее Таировић, па открила кроз какву је ситуацију она прошла. Данас је у свим домаћим медијима као… »
Теа Таировић пуштена из притвора! Српска певачица прошла праву драму у Немачкој, ево како се сада осећа!

Теа Таировић пуштена из притвора! Српска певачица прошла праву драму у Немачкој, ево како се сада осећа!

Мондо 09.10.2022
Певачица Теа Таировић ослобођена је и пуштена из притвора. Певачица Теа Таировић ослобођена је и пуштена из притвора. Теа Таировић, која је рано јутрос притворена на аеродрому у Хамбургу, пуштена је после неколико сати… »
Српска фолкерка није ухапшена због новца, прекршила закон Европске уније

Српска фолкерка није ухапшена због новца, прекршила закон Европске уније

Луфтика 09.10.2022
Популарна фолк певачица Теа Таировић ухапшена је јутрос на аеродрому у Немачкој, а разлог за њено привођење је наводно то што је прекорачила број дозвољених радних сати у тој земљи. Теа већ три дана борави у Немачкој где је у… »

Вести дана »