Povezane vesti
Dobro da me nisi rasekao! Uroše, nemoj molim te! Lom u Zadruzi - Ćertić lomio čaše, molili ga da prestane! (video)
Mondo 09.10.2022
Uroš Ćertić lomio čaše i šolje u Zadruzi, ukućani ga molili da prestane. Uroš Ćertić lomio čaše i šolje u Zadruzi, ukućani ga molili da prestane. Nakon što je danima bio u žiži interesovanja zbog diskvalifikacije Kristijana Golubovića i Emila Kamenova… »
Lete šolje! Uroš Ćertić napravio lom U dvorištu: Niko nije mogao da ga smiri, malo je falilo da pogodi brendona (video)
Kurir 09.10.2022
Zadrugari su imali priliku da čuju pojačanu muziku u dvorištu, što je posebno oduševilo Uroša Ćertića. On je odmah počeo da skače po garnituri i lomi šolje pored bazena. - Uplašio si me, dobro je da me nisi rasekao. Nemoj, molim te - govorio je Brendon… »
Vesti dana »
VIDEO Iva Jović (18) na nezapamćen način demolirala rivalku: Porušila sve rekorde u Melburnu, a onda usledila ova reakcija
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Danas sednica Vlade o pitanjima od strateškog značaja za Srbiju, prisustvovaće i Vučić
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 6 satijoš 3 povezane
Novakova odluka koju su svi čekali: Povukao potez na Australijan openu pred veliki okršaj
Nova pre 12 minutajoš 1 povezana