Povezane vesti
Dobro da me nisi rasekao! Uroše, nemoj molim te! Lom u Zadruzi - Ćertić lomio čaše, molili ga da prestane! (video)
Mondo 09.10.2022
Uroš Ćertić lomio čaše i šolje u Zadruzi, ukućani ga molili da prestane. Uroš Ćertić lomio čaše i šolje u Zadruzi, ukućani ga molili da prestane. Nakon što je danima bio u žiži interesovanja zbog diskvalifikacije Kristijana Golubovića i… »
Lete šolje! Uroš Ćertić napravio lom U dvorištu: Niko nije mogao da ga smiri, malo je falilo da pogodi brendona (video)
Kurir 09.10.2022
Zadrugari su imali priliku da čuju pojačanu muziku u dvorištu, što je posebno oduševilo Uroša Ćertića. On je odmah počeo da skače po garnituri i lomi šolje pored bazena. - Uplašio si me, dobro je da me nisi rasekao. Nemoj, molim te - govorio… »
Vesti dana »
Rukama i nogama ga tukao po glavi Dačić otkrio detalje brutalnog prebijanja mladića (17) u Leskovcu: Napadač (18) uhapšen, maloletnik (15) bio svedok
Kurir pre 44 minutajoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 4 satijoš 39 povezanih
Sve o primirju na bliskom istoku: Ako Hezbolah prekrši dogovor Izrael će žestoko napasti
Kurir pre 56 minutajoš 60 povezanih
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane