Povezane vesti
Jasminu je na godišnjicu braka kolima usmrtio suprug, pa njeno telo odneo kući: Počelo suđenje Holiku
Telegraf 10.10.2022
- Vređao ju je, proganjao je, pratio. Svašta je moja ćerka trpela zarad mira u kući i mira u porodicama da se ne bismo međusobno svađali - rekla je tada očajna majka ubijene žene. Na glavnom pretresu, Zolikina i Jasminina ćerka Anita i sin Siniša… »
"Što mi ubi: Dete?" Ocu zet telefonom javio:"Više nemate ćerku" - Počelo suđenje za ubistvo Jasmine Holik koju je suprug ubio…
Blic 10.10.2022
Da li je moralo da dođe do ovoga, da mi ubiješ ćerku, zašto si to uradio i to na dan godišnjice braka - ovim rečima u sudnici pred sudijom Dejanom Kneževićem i članovima veća, obratio se Dragoljub Markov bivšem zetu Zoliki Holiku (50) iz Beške, koji je… »
Vesti dana »
Crveni alarm za celu planetu: Nafta prešla 100 dolara po barelu, analitičari upozoravaju na drastično poskupljenje goriva zbog nove eskalacije sukoba
Kurir pre 37 minutajoš 26 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
NIN pre 2 satajoš 22 povezane
Zapalio se automobil na auto-putu Miloš Veliki: Buktinja kod Lajkovca, ekipe odmah izašle na teren
RINA pre 52 minutajoš 17 povezanih
Danas sednica Skupštine Beograda, na dnevnom redu projekti privatnog partnerstva
NIN pre 22 minutajoš 14 povezanih