Повезане вести

Председник: Да чувамо и бранимо Србију, не бринем "због група за притисак"

Председник: Да чувамо и бранимо Србију, не бринем "због група за притисак"

РТВ 10.10.2022
НОВИ ПАЗАР - Наше је да градимо и чувамо своју земљу и да бринемо о Србији, рекао је председник Србије Александар Вучић и додао да не треба имати сумње у то да ће "групе за притисак "да раде страшан посао против наше земље са… »
Вучић: Урадићу све да се реши проблем са вртићем у Пећинцима

Вучић: Урадићу све да се реши проблем са вртићем у Пећинцима

Инсајдер 10.10.2022
Никада ниједно дете не сме да било шта трпи, ни на једном делу Србије због своје националне, политичке или било које припадности својих родитеља, рекао је председник Србије Александар Вучић коментаришући случај вртића у… »
Знали смо да ће Руси да узврате

Знали смо да ће Руси да узврате

Политика 10.10.2022
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је најновија ратна дешавања у Украјини. Како је рекао, он је већ упозоравао да се очекују појачана ратна дејства. "Чини ми се да сам вам, као посматрач, јер ми имамо наше службе… »
Вучић: Ниједно дете не сме да трпи, решавамо проблем у Пећинцима

Вучић: Ниједно дете не сме да трпи, решавамо проблем у Пећинцима

Дневник 10.10.2022
ТУТИН: Ниједно дете у било ком делу Србије не сме ништа да трпи због националне, политичке или било које припадности својих родитеља, рекао је данас председник Србије Александар Вучић коментаришуци питање новинара Н1 да у… »
Вучић најавио да ће учинити све да се реши проблем у вртићу у Пећинцима

Вучић најавио да ће учинити све да се реши проблем у вртићу у Пећинцима

Н1 Инфо 10.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ниједно дете не сме да трпи због националне, политичке или друге припадности својих родитеља и додао да ће као председник учинити све да се реши проблем који је настао у вртићу у… »
Вучић о проблему са децом у Пећинцима: Хитно ћемо изградити нови вртић

Вучић о проблему са децом у Пећинцима: Хитно ћемо изградити нови вртић

Радио 021 10.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће као председник учинити све да се реши проблем који је настао у вртићу у Пећинцима. Како је рекао, ниједно дете не сме да трпи због националне, политичке или друге припадности… »
Вучиц́: Знали смо да ц́е Руси да узврате

Спутник 10.10.2022
Говорец́и о актуелној ситуацији у Украјини председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је најавио шта ц́е да се догађа. "Иако је била жестока украјинска офанзива, знали смо да ц́е руске снаге да узврате. То нец́у да… »

Вести онлине 10.10.2022
Говорец́и о актуелној ситуацији у Украјини, председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је најавио шта ц́е се догађати. – Иако је била жестока украјинска офанзива, знали смо да ц́е руске снаге да узврате. То нец́у да… »
Вучић: Цена нафте јутрос "оде у небеса", биће потпуни хаос ове зиме

Вучић: Цена нафте јутрос "оде у небеса", биће потпуни хаос ове зиме

Еуроневс 10.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су котацијске цене нафте јутрос "отишле у небеса" као последица нових дешавања у Украјини и да је то "оно што треба да нас интересује". Како је рекао да се данас одређује… »
Вучић: Гледао сам цене нафте јутрос, људи, кренула је лудница

Вучић: Гледао сам цене нафте јутрос, људи, кренула је лудница

Телеграф 10.10.2022
Питање је колико ће цео свет, па и ми ту цену да плаћа", рекао је Вучић. "Гледао сам цене нафте од јутрос, људи, кренула је лудница", рекао је председник Србије Александар Вучић говорећи о кретању на тржишту капитала Он је… »

Вести дана »