Povezane vesti
‘Stanković je moj idol i rođeni pobednik’: Fudbaler Sampdorije oduševljen novim trenerom!
Hot sport 10.10.2022
Nalaze u jako teškoj poziciji! Dejan Stanković seo je na klupu Sampdorije u momentima kada ekipi ‘gori pod nogama’. Nalaze se na dnu Serije A i nekada legendarni vezista mora da napravi čudo, kako bi ih zadržao u elitnom rangu. Na svom prvom meču… »
"Stanković je moj idol, rođeni je pobednik": Filip Đuričić dobio privilegiju kakvu je malo ko u fudbalu iskusio
Večernje novosti 10.10.2022
REPREZENTATIVAC Srbije Filip Đuričić nedavno je dobio novog trenera u Sampdoriji, a ima će tu čast, privilegiju i zadovoljstvo da radi pod palicom Dejana Stankovića, čoveka koji mu je kao klincu bio fudbalski uzor. Foto: U.C. Sampdoria Bivši… »
Đuričić: Stanković je moj idol, rođeni je pobednik
Politika 10.10.2022
ĐENOVA – Srpski fudbalski reprezentativac i ofanzivni vezista Sampdorije Filip Đuričić, izjavio je da je novi trener kluba iz Đenove Dejan Stanković bio njegov idol i da je rođeni pobednik. Stanković je na klupi italijanskog tima debitovao… »
Stanković je moj idol! Srbin iz Sampdorije oduševljen Dekijevim dolaskom: "Odmah smo shvatili šta od nas traži"
Mondo 10.10.2022
Filip Đuričić oduševljen je dolaskom Dejana Stankovića u Sampdoriju. Filip Đuričić oduševljen je dolaskom Dejana Stankovića u Sampdoriju. Dejan Stanković je idol Filipa Đuričića. Došao je doskorašnji trener Crvene zvezde u Sampdoriju i na… »
Dejan Stanković je moj idol, on je rođeni pobednik: Filip Đuričić hvali novog trenera Sampdorije
Euronews 10.10.2022
Srpski fudbalski reprezentativac i ofanzivni vezista Sampdorije Filip Ðuričić, izjavio je da je novi trener kluba iz Ðenove Dejan Stanković bio njegov idol i da je rođeni pobednik. Stanković je na klupi italijanskog tima debitovao remijem u Bolonji… »
Đuričić o Stankoviću: "Oduvek je bio moj idol, pravi izbor Sampe"
Sportske.net 10.10.2022
Srpski fudbaler i ofanzivac Sampdorije Filip Đuričić bio je pun reči hvale za novog trenera Dejana Stankovića. Doskorašnji strateg Crvene zvezde debitovao je u subotu na klupi Sampe remijem protiv Bolonje i tako nagovestio bolje dane za klub iz… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane