Повезане вести

Додик у Београду поновио да је СНСД победник избора у БиХ

Додик у Београду поновио да је СНСД победник избора у БиХ

Слободна Европа 10.10.2022
Савез независних социјалдемократа (СНСД) је победио на свим нивоима и ми смо велики победници избора, изјавио је 10. октобра лидер те партије и члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик. "Република Српска је гласала за… »
Додик: Победио сам на изборима, односи са Вучићем добри

Додик: Победио сам на изборима, односи са Вучићем добри

Политика 10.10.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да су његови односи са председником Србије Александром Вучићем добри, те да ангажман појединих чланова СНС на страни опозиционих кандидата у РС не представља званичну… »
Додик: Апсолутни смо победници избора – односи са Вучиц́ем изузетно добри

Додик: Апсолутни смо победници избора – односи са Вучиц́ем изузетно добри

Спутник 10.10.2022
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас на конференцији за новинаре у Београду да је СНСД победио на свим нивоима у РС и да су његови односи са председником Србије Вучиц́ем и даље изузетно… »
Додик: Победио сам на изборима за председника

Додик: Победио сам на изборима за председника

РТС 10.10.2022
Српски члан Председништва БиХ и кандидат за председника Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је да је добио председничке изборе на бази пребројаних 98 одсто гласова и да у односу на другопласираног има 29.000 гласова више… »
Додик: Нема заједничке визије за БиХ, муслимани имају своју, ми смо направили РС као независну државу

Додик: Нема заједничке визије за БиХ, муслимани имају своју, ми смо направили РС као независну државу

Данас 10.10.2022
Верујемо у уставну победу БиХ још увек, докле год има смисла. Данашња БиХ је наметнута није уставна и није по вољи народа, казао је Милорад Додик, лидер СНСД на конференцији за новинаре у Медија центру у Београду где је правдао… »
Додик: Победио сам на изборима за председника РС, од 31 кандидата, само се један жали

Додик: Победио сам на изборима за председника РС, од 31 кандидата, само се један жали

Еуроневс 10.10.2022
Српски члан Председништва БиХ и кандидат за председника Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је да је добио председничке изборе на бази пребројаних 98 одсто гласова и да у односу на другопласираног има 29.000 гласова више… »
Додик: Победио сам

Додик: Победио сам

РТВ 10.10.2022
БАЊАЛУКА - Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за председника Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је, на основу пребројаних 98 одсто гласова на изборима за председника тог ентитета, он добио… »
Додик: Лични односи са Вучићем веома добри, неистине да ме се „одрекао“

Додик: Лични односи са Вучићем веома добри, неистине да ме се „одрекао“

Н1 Инфо 10.10.2022
Српски члан Председништва БиХ и председник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик изјавио је да је у одличним односима с Александром Вучићем и оптужио медије да се баве спекулацијама о томе да је изгубио подршку… »
Додик из Београда тврди: "Ја сам председник Републике, снсд је велики победник, Српска је стабилна"

Додик из Београда тврди: "Ја сам председник Републике, снсд је велики победник, Српска је стабилна"

Блиц 10.10.2022
Српски члан Председништва БиХ и кандидат за председника Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је у Београду даје дошао да се обрати медијима и јавности у Србији о ситуацији у РС. Додик је поручио да Републике Српска има стални… »
Вучић уз опозицију у Републици Српској?

Вучић уз опозицију у Републици Српској?

Дојче веле 10.10.2022
Опозиција у Републици Српској одржала је још један протест против, како тврде, изборне крађе. Овога пута, на протесту су се вијориле и страначке заставе СНС-а Александра Вучића, што је отворило стара питања. "Пратићемо… »

Вести дана »