Povezane vesti
Vučić: Tražiću da se zaštiti naš gasovod, razgovarao sam sa BIA, pričaću i s MUP-om da se dižu helikopteri
Telegraf 11.10.2022
Vučić je rekao da će tražiti dodatne informacije od ruske strane o pokusaju da se uništi Turski tok i da će tražiti da se naš gasovod dodatno zastiti celom dužinom. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć da bi Srbija ostala i bez struje i… »
Kako zaštititi Turski tok od diverzije? Kakve bi bile posledice za Srbiju ako dođe do eventualnog udara?
Mondo 11.10.2022
Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Ovo je potvrdio predsednik Srbije… »
Predsednik Srbije najavio da će tražiti zaštitu gasovoda u Srbiji
Slobodna Evropa 11.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi u slučaju napada na gasovod država ostala bez struje i gasa i da je zbog toga razgovarao sa bezbednosnom. "Mi ćemo sad dodatno zaštititi naš gasovod, celom dužinom. Razgovarao sam i sa BIA… »
Vučić: Srbija će dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija
Danas 10.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi Srbija ostala i bez struje i bez gasa kada bi bio uništen gasovod Turski tok i da će Srbija dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija. Vučić je istakao da niko nije primetio da je… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 10 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić uputio poziv za sredu: Napominje 111. član Ustava Republike Srbije - odmah dobio obaveštenje da "odgovor stiže sutra"!
Pravda pre 40 minutajoš 28 povezanih
Davidovac za SK: Pričamo non-stop, cilj je plej-of Evrolige
Sport klub pre 15 minutajoš 29 povezanih