Povezane vesti

Vučić: Tražiću da se zaštiti naš gasovod, razgovarao sam sa BIA, pričaću i s MUP-om da se dižu helikopteri

Vučić: Tražiću da se zaštiti naš gasovod, razgovarao sam sa BIA, pričaću i s MUP-om da se dižu helikopteri

Telegraf 11.10.2022
Vučić je rekao da će tražiti dodatne informacije od ruske strane o pokusaju da se uništi Turski tok i da će tražiti da se naš gasovod dodatno zastiti celom dužinom. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć da bi Srbija ostala i bez struje i… »
Kako zaštititi Turski tok od diverzije? Kakve bi bile posledice za Srbiju ako dođe do eventualnog udara?

Kako zaštititi Turski tok od diverzije? Kakve bi bile posledice za Srbiju ako dođe do eventualnog udara?

Mondo 11.10.2022
Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Ovo je potvrdio predsednik Srbije… »
Predsednik Srbije najavio da će tražiti zaštitu gasovoda u Srbiji

Predsednik Srbije najavio da će tražiti zaštitu gasovoda u Srbiji

Slobodna Evropa 11.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi u slučaju napada na gasovod država ostala bez struje i gasa i da je zbog toga razgovarao sa bezbednosnom. "Mi ćemo sad dodatno zaštititi naš gasovod, celom dužinom. Razgovarao sam i sa BIA… »
Vučić: Srbija će dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija

Vučić: Srbija će dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija

Danas 10.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi Srbija ostala i bez struje i bez gasa kada bi bio uništen gasovod Turski tok i da će Srbija dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija. Vučić je istakao da niko nije primetio da je… »

Vesti dana »