Повезане вести

Вучић: Тражићу да се заштити наш гасовод, разговарао сам са БИА, причаћу и с МУП-ом да се дижу хеликоптери

Вучић: Тражићу да се заштити наш гасовод, разговарао сам са БИА, причаћу и с МУП-ом да се дижу хеликоптери

Телеграф 11.10.2022
Вучић је рекао да ће тражити додатне информације од руске стране о покусају да се уништи Турски ток и да ће тражити да се наш гасовод додатно застити целом дужином. Председник Александар Вучић рекао је синоћ да би Србија остала и… »
Како заштитити Турски ток од диверзије? Какве би биле последице за Србију ако дође до евентуалног удара?

Како заштитити Турски ток од диверзије? Какве би биле последице за Србију ако дође до евентуалног удара?

Мондо 11.10.2022
Турски ток би могао бити угрожен, а ако се догоди, то би био потпуни удар на енергетску стабилност Србије. Турски ток би могао бити угрожен, а ако се догоди, то би био потпуни удар на енергетску стабилност Србије. Ово је потврдио… »
Председник Србије најавио да ће тражити заштиту гасовода у Србији

Председник Србије најавио да ће тражити заштиту гасовода у Србији

Слободна Европа 11.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би у случају напада на гасовод држава остала без струје и гаса и да је због тога разговарао са безбедносном. "Ми ћемо сад додатно заштитити наш гасовод, целом дужином. Разговарао… »
Вучић: Србија ће додатно заштитити свој гасовод од диверзија

Вучић: Србија ће додатно заштитити свој гасовод од диверзија

Данас 10.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да би Србија остала и без струје и без гаса када би био уништен гасовод Турски ток и да ће Србија додатно заштитити свој гасовод од диверзија. Вучић је истакао да нико није… »

Вести дана »