Povezane vesti
Vučić: Tražiću da se zaštiti naš gasovod, razgovarao sam sa BIA, pričaću i s MUP-om da se dižu helikopteri
Telegraf 11.10.2022
Vučić je rekao da će tražiti dodatne informacije od ruske strane o pokusaju da se uništi Turski tok i da će tražiti da se naš gasovod dodatno zastiti celom dužinom. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć da bi Srbija ostala i bez struje i bez gasa… »
Kako zaštititi Turski tok od diverzije? Kakve bi bile posledice za Srbiju ako dođe do eventualnog udara?
Mondo 11.10.2022
Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Turski tok bi mogao biti ugrožen, a ako se dogodi, to bi bio potpuni udar na energetsku stabilnost Srbije. Ovo je potvrdio predsednik Srbije… »
Predsednik Srbije najavio da će tražiti zaštitu gasovoda u Srbiji
Slobodna Evropa 11.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi u slučaju napada na gasovod država ostala bez struje i gasa i da je zbog toga razgovarao sa bezbednosnom. "Mi ćemo sad dodatno zaštititi naš gasovod, celom dužinom. Razgovarao sam i sa BIA… »
Vučić: Srbija će dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija
Danas 10.10.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi Srbija ostala i bez struje i bez gasa kada bi bio uništen gasovod Turski tok i da će Srbija dodatno zaštititi svoj gasovod od diverzija. Vučić je istakao da niko nije primetio da je predsednik… »
Vesti dana »

Ponovo "kuvanje" na gotovo 40 stepeni! Stižu paklene vrućine, ovo je prognoza za naredne dane
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Neka nova zvezda: Šta to raduje "delije" posle pobede nad Lehom?
Večernje novosti pre 36 minutajoš 48 povezanih

Od danas, sve što ide iz Srbije u SAD biće oporezovano sa 35 odsto! Carine stupaju na snagu
Blic pre 15 minutajoš 56 povezanih