Повезане вести

Уз помоћ судије су ми завршили каријеру: Речи голмана који је сломио руку, потом доживео инцидент са публиком! (видео)

Уз помоћ судије су ми завршили каријеру: Речи голмана који је сломио руку, потом доживео инцидент са публиком! (видео)

Хот спорт 11.10.2022
Одиграли су без голова Слобода из Ужица и Раднички са Новог Београда у оквиру 13. кола Прве лиге Србије, али оно што је занимљивије од меча, јесте један ексцес ван терена. Наиме, голман гостију, Боривоје Ристић, некадашњи чувар… »
Скандал у српском фудбалу - голман хтео да бије навијаче! Шок у Ужицу: Сломили му руку, добио црвени па завршио каријеру

Скандал у српском фудбалу - голман хтео да бије навијаче! Шок у Ужицу: Сломили му руку, добио црвени па завршио каријеру

Мондо 11.10.2022
Голман Радничког са Новог Београда Боривоје Ристић огласио се и поручио да мора да заврши каријеру након утакмице у Ужицу, на којој је у центру пажње био због свог сукоба са навијачима домаћег тима. Голман Радничког са Новог… »
После инцидената у Ужицу Ристић са сломљеном руком поручио: Завршио сам каријеру!

После инцидената у Ужицу Ристић са сломљеном руком поручио: Завршио сам каријеру!

Спортски журнал 11.10.2022
Све што се десило, укратко је препричао из болничке собе, на Бежанијској коси. Раднички (НБ), на седмом гостовању, освојио је први бод ван свог терена, против ГФК Слободе (0:0), али све што се дешавало у недељно поподне на… »
Скандал у Ужицу: Голман покушао да се обрачуна са навијачима (ВИДЕО)

Скандал у Ужицу: Голман покушао да се обрачуна са навијачима (ВИДЕО)

Данас 11.10.2022
Голман новобеоградског Радничког Боривоје Ристић направио је инцидент у мечу 13. кола Прве лиге Србије у Ужицу. Искусни Ристић (39) се у самој завршници утакмице повредио, а онда је фрустриран добацивањима са трибина покушао да… »
Голман Радничког НБГ хтео да се бије са целом трибином у Ужицу (ВИДЕО)

Голман Радничког НБГ хтео да се бије са целом трибином у Ужицу (ВИДЕО)

Ужице огласна табла 11.10.2022
Финиш меча одиграног у Ужицу између Слободе и Радничког из Београда обележио је инцидент. Деловало је да је голман гостујуће екипе Боривоје Ристић доживео тежу повреду у 88. минуту када је после једне шансе на њега пао један од… »

Вести дана »