Povezane vesti
Milivojević: Nema očuvanja Kosova u Srbiji bez ruske podrške - sankcijama se direktno stavljamo na stranu NATO
Pravda 11.10.2022
"Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: 'Kosovo je srce Srbije', ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi evra. Ima… »
Cvijetin Milivojević u Novom danu: Najneizdržljivija je šteta ostati bez Kosova
Danas 11.10.2022
Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: ‘Kosovo je srce Srbije’, ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi evra. Ima… »
Milivojević: Uvođenje sankcija Rusiji znači gubitak Kosova
N1 Info 11.10.2022
"Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: 'Kosovo je srce Srbije', ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi evra. Ima… »
Vesti dana »

Profesor Pravnog fakulteta: Samo narod Republike Srpske može Dodiku oduzeti mandat
Sputnik pre 25 minutajoš 58 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 55 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane