Povezane vesti
Milivojević: Nema očuvanja Kosova u Srbiji bez ruske podrške - sankcijama se direktno stavljamo na stranu NATO
Pravda 11.10.2022
"Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: 'Kosovo je srce Srbije', ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi evra… »
Cvijetin Milivojević u Novom danu: Najneizdržljivija je šteta ostati bez Kosova
Danas 11.10.2022
Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: ‘Kosovo je srce Srbije’, ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi… »
Milivojević: Uvođenje sankcija Rusiji znači gubitak Kosova
N1 Info 11.10.2022
"Najneizdrživija šteta je ostanak bez 17 procenata teritorije. Ja nisam iz priče: 'Kosovo je srce Srbije', ali je to teritorija koja ima nešto. Prema podacima Svetske banke ima dostupnih nalazišta ruda u vrednosti od nekoliko stotina milijardi evra… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 50 minutajoš 2 povezane