Povezane vesti
Šta je Putin rekao Orbanu uoči invazije na Ukrajinu
Politika 11.10.2022
Neposredno pre početka specijalne vojne operacije, predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da namerava da spreči ulazak Ukrajine u NATO, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban za list „Berliner cajtung“. „Bio sam u Moskvi 5. februara i Putin mi je… »
Putin otkrio orbanu ciljeve specijalne vojne operacije! Mađarski premijer jedini znao 19 dana ranije istinu o ratu!
Mondo 11.10.2022
Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je rekao predsednik Rusije Vladimir Putin! Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je rekao predsednik Rusije Vladimir Putin! Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je predsednik Rusije… »
Do sada nepoznati detalji Orban otkrio šta mu je Putin rekao pre specijalne operacije u Ukrajini
Pravda 11.10.2022
Neposredno pre početka specijalne vojne operacije, predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da namerava da spreči ulazak Ukrajine u NATO, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban za list „Berliner cajtung“. „Bio sam u Moskvi 5. februara i Putin mi je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Pozlilo uhapšenom u Novom Sadu tokom saslušanja u sudu, sva petorica studenata iz Niša na slobodi
Nova pre 32 minutajoš 31 povezana

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 12 minutajoš 33 povezane

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 6 satijoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 207 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 5 satijoš 45 povezanih