Povezane vesti
Šta je Putin rekao Orbanu uoči invazije na Ukrajinu
Politika 11.10.2022
Neposredno pre početka specijalne vojne operacije, predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da namerava da spreči ulazak Ukrajine u NATO, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban za list „Berliner cajtung“. „Bio sam u Moskvi 5. februara i Putin mi je… »
Putin otkrio orbanu ciljeve specijalne vojne operacije! Mađarski premijer jedini znao 19 dana ranije istinu o ratu!
Mondo 11.10.2022
Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je rekao predsednik Rusije Vladimir Putin! Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je rekao predsednik Rusije Vladimir Putin! Premijer Mađarske Viktor Orban je otkrio šta mu je predsednik Rusije… »
Do sada nepoznati detalji Orban otkrio šta mu je Putin rekao pre specijalne operacije u Ukrajini
Pravda 11.10.2022
Neposredno pre početka specijalne vojne operacije, predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da namerava da spreči ulazak Ukrajine u NATO, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban za list „Berliner cajtung“. „Bio sam u Moskvi 5. februara i Putin mi je… »
Vesti dana »
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata: Nova odluka važi do 31. avgusta
Blic pre 54 minutajoš 29 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 42 povezane
Republički štab za vanredne situacije apeluje da se racionalno koriste električna energija i voda
Insajder pre 44 minutajoš 26 povezanih
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 9 minutajoš 22 povezane
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 68 povezanih