Povezane vesti
Odluka saudijske arabije izazvala gnev bele kuće! Bajden zapretio: "Biće posledica zbog udruživanja sa Rusijom"
Mondo 12.10.2022
Predsednik Amerike Džo Bajden se u velikom intervjuu za CNN dotakao i situacije sa naftom i odnosu sa Saudijskom Arabijom. Predsednik Amerike Džo Bajden se u velikom intervjuu za CNN dotakao i situacije sa naftom i odnosu sa Saudijskom Arabijom… »
Bajden: Putin je mislio će ga Ukrajinci dočekati raširenih ruku
Vesti online 12.10.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je u utorak da je njegov ruski kolega Vladimir Putin “očigledno” pogrešno procenio situaciju u Ukrajini, a “potpuno pogrešno” otpor na koji će naići ruske trupe. – Mislim da je on racionalna osoba koja je… »
Biden tvrdi da je Putin 'očigledno' pogrešno procijenio Ukrajinu
Slobodna Evropa 12.10.2022
Američki predsjednik Joe Biden izjavio je 11. oktobra da je njegov ruski kolega Vladimir Putin "očigledno" pogrešno procijenio situaciju u Ukrajini, a "potpuno pogrešno" otpor na koji će naići ruske trupe. "Smatram da je on racionalna osoba koja je… »
Bajden: Putin očigledno potpuno pogrešno procenio situaciju u Ukrajini
N1 Info 12.10.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da je njegov ruski kolega Vladimir Putin "očigledno" pogrešno procenio situaciju u Ukrajini, a "potpuno pogrešno" otpor na koji će naići ruske trupe. „Mislim da je on racionalna osoba koja je očigledno veoma… »
Biden: Putin je krivo procijenio invaziju na Ukrajinu
SEEbiz 12.10.2022
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden rekao je u utorak u intervjuu CNN-u da vjeruje da je ruski predsjednik Vladimir Putin potpuno krivo procijenio svoj rat koji vodi protiv Ukrajine. "Mislim da je (Putin) racionalan glumac koji je poprilično… »
Vesti dana »

(VIDEO) Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata iz Beograda na vodi, biće uništena u Deliblatskoj peščari
N1 Info pre 4 minutajoš 14 povezanih

Ogromne gužve na granici: Na Batrovcima neki čekaju po sedam sati, kolona duga tri kilometara
Euronews pre 14 minutajoš 11 povezanih