Povezane vesti

Mihajlovićeva: U toku je svetski energetski rat

Mihajlovićeva: U toku je svetski energetski rat

Politika 12.10.2022
Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija spremna što se tiče gasa koliko jedna država može da bude spremna, ali je istakla da je u toku, kako smatra, energetski svetski rat, a da posle njega, kako je rekla, može… »
Mihajlović: Vodi se energetski svetski rat

Mihajlović: Vodi se energetski svetski rat

Biznis.rs 12.10.2022
Srbija mora jasno da definiše svoju poziciju na novoj svetskoj geopolitičkoj karti. Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je u sredu da je ceo svet u energetskom svetskom ratu i da Srbija, uprkos krizi, čini sve da obezbedi dovoljne… »
Mihajlović: Nalazimo se u energetskom svetskom ratu

Mihajlović: Nalazimo se u energetskom svetskom ratu

Radio 021 12.10.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je da je ceo svet u energetskom svetskom ratu i da Srbija, uprkos krizi, čini sve da obezbedi dovoljne količine energenata. "Svi treba da znamo da se vodi energetski svetski rat. Još uvek nismo u… »
Mihajlović: Srbija mora da pronađe svoje mesto za budućih 100 godina

Mihajlović: Srbija mora da pronađe svoje mesto za budućih 100 godina

N1 Info 12.10.2022
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da Srbija mora da jasno definiše svoju poziciju na novoj svetskoj geopolitičkoj karti i da pronađe svoje mesto za budućih 100 godina. „Mislim da mi kao država… »
Mihajlović: U toku je svetski energetski rat

Insajder 12.10.2022
Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija spremna što se tiče gasa koliko jedna država može da bude spremna, ali je istakla da je u toku, kako smatra, energetski svetski rat, a da posle njega, kako je rekla, može… »
Zorana Mihajlović: Mi smo na korak od trećeg svetskog rata, Putin vodi osvajački rat, na „Družbi“ sabotaža

Zorana Mihajlović: Mi smo na korak od trećeg svetskog rata, Putin vodi osvajački rat, na „Družbi“ sabotaža

Danas 12.10.2022
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija mora da jasno definiše svoju poziciju na novoj svetskoj geopolitičkoj karti i da pronađe svoje mesto za budućih 100 godina. „Mislim da mi kao… »

Euronews 12.10.2022
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, izjavila je da je ceo svet u energetskom svetskom ratu i da država uprkos krizi čini sve da obezbedi dovoljne količine energenata za privredu i domaćinstva. Ona je rekla da još nismo u svetskom ratu… »

Vesti dana »

Prohladno jutro, temperatura do 33 stepena

Prohladno jutro, temperatura do 33 stepena

Glas Zaječara pre 23 minutajoš 20 povezanih
Sveta Gora na udaru niza zemljotresa

Sveta Gora na udaru niza zemljotresa

Vesti online pre 28 minutajoš 15 povezanih
Trump i hiljade okupljenih odali počast Charlieju Kirku u Arizoni

Trump i hiljade okupljenih odali počast Charlieju Kirku u Arizoni

Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 13 povezanih