Повезане вести
ВИДЕО Владан је преживео тровање печуркама: Питао сам баку да ли су отровне, рекла је да се нико не жали
Нова 12.10.2022
Екипа телевизије Нова посетила је јутрос шабачку пијацу „Живинарник“ где је старица Марија Г. (72) продавала отровне гљиве и пронашла Владана Мишковића, једног од пацијената који су на ВМА завршили управо једући ове печурке… »
Питао сам бака Мару јесу ли отровне, рекла је "нико се није жалио": Исповест Владана који се отровао печуркама
Телеграф 12.10.2022
Бака му је само одговорила како јој се до сада нико никада није жалио. На шабачкој пијаци „Живинарник“, где је старица Марија Г. (72) продавала отровне гљиве, екипа Нова.рс пронашла је и Владана Мишковића, једног од пацијената… »
Владан је преживео тровање гљивама: "Питао сам је да ли су отровне" Бака тровачица му дала одговор због којег је гледао…
Блиц 12.10.2022
На шабачкој пијаци „Живинарник“, где је старица Марија Г. (72) продавала отровне гљиве, данас је био Владан Мишковића, једнан од пацијената који су на ВМА завршили управо једући ове печурке. „Имао сам најтеже симптоме, али је… »
Владан преживео тровање гљивама! На пијаци директно питао старицу да ли су отровне: Њен одговор шокирао је све
Мондо 12.10.2022
Владан Мишковић је један од деветоро људи који су се отровали гљивама на шабачкој пијаци које су купили од баке М.Г. Владан Мишковић је један од деветоро људи који су се отровали гљивама на шабачкој пијаци које су купили од… »
"Те печурке су јели њен син, снаја,: Унуци..." Комшије откривају детаље о баки тровачици, испред пијаце у Шапцу више нико не…
Блиц 11.10.2022
Марија Г. (72) из Ћуковина ухапшена је због сумње да је продала отровне печурке на шабачкој пијаци, због којих је једна особа преминула, док је деветоро њих на лечењу. Село Ћуковине се налази тридесетак километара од Шапца, а… »
Вести дана »

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 3 сатајош 32 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 1 сатјош 23 повезане

Уживо: Партизан - Црвена звезда 0:2, Радоњић ушао и погодио после 38 секунди (фото, видео)
Спортски журнал пре 2 минутајош 61 повезана

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних