Повезане вести
Крах "Ваљевске групе": За 7 дана ухапшени Лаза бомбаш и Јеличић
Телеграф 12.10.2022
Јеличић је другооптужени у предмету против ове организоване криминалне групе, док је првооптужени Милан Лазаревић звани Лаза бомбаш. У протеклих седам дана полиција у Србији ухапсила је двојицу чланова "Ваљевске групе". Наиме… »
Ухапшен Зоран Јеличић из „Ваљевске групе"
Политика 12.10.2022
Зоран Јеличић. кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник „Ваљевске групе”, ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину и по у бекству. Јеличић је прошле године у мају сам себи скинуо… »
По потерници ухапшен Зоран Јеличић из "ваљевске групе", прошле године сам себи скинуо наногицу и побегао
Еуроневс 12.10.2022
Зоран Јеличић кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник "ваљевске групе", ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину ипо у бекству. Јеличић је прошле године у мају сам себи скинуо… »
Ухапшен Зоран Јеличић: Припадник "Ваљевске групе" био на потерници, крио се годину и по дана
Телеграф 12.10.2022
Ухапшен је у околини Уба. Зоран Јеличић кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник "Ваљевске групе", ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину и по у бекству. Јеличић је прошле године у… »
Вести дана »

Окупљања грађана против блокада; Вучић: Људи само хоће да живе нормално
РТВ пре 5 минутајош 49 повезаних

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 7 сатијош 16 повезаних

Тренер Звезде Милојевић: Тешко ми је пао одлазак Шерифа Ендиајеа
Радио сто плус пре 45 минутајош 28 повезаних

Невреме прети Србији: Рхмз укључио наранџасти аларм - пљускови, град и олујни ветар посебно упозорење за Београд
Дневник пре 3 сатајош 38 повезаних