Повезане вести

Крах "Ваљевске групе": За 7 дана ухапшени Лаза бомбаш и Јеличић

Крах "Ваљевске групе": За 7 дана ухапшени Лаза бомбаш и Јеличић

Телеграф 12.10.2022
Јеличић је другооптужени у предмету против ове организоване криминалне групе, док је првооптужени Милан Лазаревић звани Лаза бомбаш. У протеклих седам дана полиција у Србији ухапсила је двојицу чланова "Ваљевске групе". Наиме… »
Ухапшен Зоран Јеличић из „Ваљевске групе"

Ухапшен Зоран Јеличић из „Ваљевске групе"

Политика 12.10.2022
Зоран Јеличић. кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник „Ваљевске групе”, ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину и по у бекству. Јеличић је прошле године у мају сам себи скинуо… »
По потерници ухапшен Зоран Јеличић из "ваљевске групе", прошле године сам себи скинуо наногицу и побегао

По потерници ухапшен Зоран Јеличић из "ваљевске групе", прошле године сам себи скинуо наногицу и побегао

Еуроневс 12.10.2022
Зоран Јеличић кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник "ваљевске групе", ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину ипо у бекству. Јеличић је прошле године у мају сам себи скинуо… »
Ухапшен Зоран Јеличић: Припадник "Ваљевске групе" био на потерници, крио се годину и по дана

Ухапшен Зоран Јеличић: Припадник "Ваљевске групе" био на потерници, крио се годину и по дана

Телеграф 12.10.2022
Ухапшен је у околини Уба. Зоран Јеличић кога Тужилаштво за организовани криминал терети да је припадник "Ваљевске групе", ухапшен је уторак, 11.октобра, по потерници, после скоро годину и по у бекству. Јеличић је прошле године у… »

Вести дана »