Povezane vesti
Krah "Valjevske grupe": Za 7 dana uhapšeni Laza bombaš i Jeličić
Telegraf 12.10.2022
Jeličić je drugooptuženi u predmetu protiv ove organizovane kriminalne grupe, dok je prvooptuženi Milan Lazarević zvani Laza bombaš. U proteklih sedam dana policija u Srbiji uhapsila je dvojicu članova "Valjevske grupe". Naime, prošle srede pao je… »
Uhapšen Zoran Jeličić iz „Valjevske grupe"
Politika 12.10.2022
Zoran Jeličić. koga Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti da je pripadnik „Valjevske grupe”, uhapšen je utorak, 11.oktobra, po poternici, posle skoro godinu i po u bekstvu. Jeličić je prošle godine u maju sam sebi skinuo nanogicu i… »
Po poternici uhapšen Zoran Jeličić iz "valjevske grupe", prošle godine sam sebi skinuo nanogicu i pobegao
Euronews 12.10.2022
Zoran Jeličić koga Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti da je pripadnik "valjevske grupe", uhapšen je utorak, 11.oktobra, po poternici, posle skoro godinu ipo u bekstvu. Jeličić je prošle godine u maju sam sebi skinuo nanogicu i pobegao iz… »
Uhapšen Zoran Jeličić: Pripadnik "Valjevske grupe" bio na poternici, krio se godinu i po dana
Telegraf 12.10.2022
Uhapšen je u okolini Uba. Zoran Jeličić koga Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti da je pripadnik "Valjevske grupe", uhapšen je utorak, 11.oktobra, po poternici, posle skoro godinu i po u bekstvu. Jeličić je prošle godine u maju sam sebi… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana