Povezane vesti
Vrištala sam! Izgubila sam sina u tržnom centru! Anđelki je bilo prestrašno - "Onda mi je prišla nestrpljiva žena"
Mondo 12.10.2022
Anđelka Prpić ispričala je kao je izgubila sina u jednom tržnom centru, ali i kako je nestrpljiva žena naišla u nezgodnom trenutku. Anđelka Prpić ispričala je kao je izgubila sina u jednom tržnom centru, ali i kako je nestrpljiva žena naišla u… »
Izvinite, vaspitavam dete! Anđelka Prpić opisala scenu iz prodavnice koja ju je užasnula: Pretrnula od straha, kad je došla…
Kurir 12.10.2022
Glumica Anđelka Prpić gostovala je sinoć kos Ognjena Amidžića gde je glavna tema večeri bio film "Ala je lep ovaj svet". U "Ami G šou" desio se i trenutak gde su gosti odgovarali na neka lična pitanja, a Anđelki je zapalo pitanje "Da li si ikada… »
Vesti dana »
Lekarke povređene u incidentu u Palmotićevoj udarile glavom o beton, jedna na dijagnostici u Urgentnom centru
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Na dan bojkota niže cene najavio još jedan veliki trgovački lanac u Hrvatskoj
Sputnik pre 4 satijoš 21 povezana
Beograd: Završena blokada Brankovog mosta - poručeno da studente treba slediti
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih