Povezane vesti
"Nude mi njivu i traktor za intimne odnose": Stanija otkrila sve o muškarcu koji tvrdi da ju je izbacio sa jahte
Blic 12.10.2022
Starleta Stanija Dobrojević priznala je da joj uživo niko nije nudio pare za intimne odnose, međutim, da je njen inboks prepun nepristojnih ponuda. - Meni je to ko dobar dan. Svašta mi stiže, svi pitaju pošto, hoće da prodaju njivu, traktor, šta god… »
Nude joj traktor i njivu za noć! Stanija o snimanju filmova za odrasle i muškarcu koji tvrdi da ju je izbacio s jahte
Mondo 12.10.2022
Stanija Dobrojević bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorila o nepristojnim ponudama, ali i filmovima za odrasle. Stanija Dobrojević bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorila o nepristojnim… »
Vesti dana »

Ko je ajatolah Ali Hamnei, tvrdokorni iranski lider koga je Tramp nazvao "lakom metom"?
Telegraf pre 25 minutajoš 7 povezanih

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ukrajina traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN: Eskalacija ruskih udara na Kijev ne sme proći neopaženo
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana