Povezane vesti
"Nude mi njivu i traktor za intimne odnose": Stanija otkrila sve o muškarcu koji tvrdi da ju je izbacio sa jahte
Blic 12.10.2022
Starleta Stanija Dobrojević priznala je da joj uživo niko nije nudio pare za intimne odnose, međutim, da je njen inboks prepun nepristojnih ponuda. - Meni je to ko dobar dan. Svašta mi stiže, svi pitaju pošto, hoće da prodaju njivu, traktor, šta… »
Nude joj traktor i njivu za noć! Stanija o snimanju filmova za odrasle i muškarcu koji tvrdi da ju je izbacio s jahte
Mondo 12.10.2022
Stanija Dobrojević bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorila o nepristojnim ponudama, ali i filmovima za odrasle. Stanija Dobrojević bila je gošća emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorila o nepristojnim… »
Vesti dana »

Protest završen bez najave sledećeg: Koji je plan studenata posle njihovog najmasovnijeg protesta: "Svi su zadovoljni masovnošću, ali šta dalje?"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 9 satijoš 3 povezane