Povezane vesti

Čim ga je video, odmah je znao da je ukradena beba: Ovako je Mlađan iz Aleksinca saznao ko je majka koja ga je rodila (foto)

Čim ga je video, odmah je znao da je ukradena beba: Ovako je Mlađan iz Aleksinca saznao ko je majka koja ga je rodila (foto)

Kurir 12.10.2022
Sve ove godine, pune četiri decenije, živeo je bezbrižno dok mu nisu pokucali na vrata i rekli da je on ukradena beba. ALEKSINAC - Mlađan Radivojević (40), prvi rešen slučaj krađe beba u Srbiji, koji je biološku majku upoznao nakon 40 godina… »
Imam dve majke, i one se sada druže: Ispovest Mlađana (40) iz Aleksinca, koji je kradena beba, topi sva srca

Imam dve majke, i one se sada druže: Ispovest Mlađana (40) iz Aleksinca, koji je kradena beba, topi sva srca

Telegraf 12.10.2022
Mlađan Radivojević je nakon 40. godina upoznao svoju biološku majku. Nije ni sanjao da će jednog dana saznati da je ukraden iz majčinih ruku, još u porodilištu. Mlađan Radivojević (40), prvi rešen slučaj krađe beba u Srbiji, koji je biološku… »
Mlađan je prvi rešen slučaj krađe beba u Srbiji: "Supruga i ja se pitali šta ako nam se deca sretnu i zaljube"

Mlađan je prvi rešen slučaj krađe beba u Srbiji: "Supruga i ja se pitali šta ako nam se deca sretnu i zaljube"

Telegraf 12.10.2022
Mlađan Radivojević, tokom života je bio ubeđivan da ga je majka po rođenju odbacila * Pre godinu dana saznao je da to nije istina, i da je on, zapravo, ukradena beba iz porodilišta u Kruševcu. - Tražio sam ženu koja me je rodila i ostavila, kojoj… »

Vesti dana »