Povezane vesti

Anri očitao lekciju razmaženom mbapeu - jednom za sva vremena: Legenda na svom primeru objasnila gde zvezda PSŽ greši!

Anri očitao lekciju razmaženom mbapeu - jednom za sva vremena: Legenda na svom primeru objasnila gde zvezda PSŽ greši!

Mondo 12.10.2022
Tjeri Anri veruje da se na kraju sve ipak svodi na jedno pitanje u slučaju Mbapea i Pari Sen Žermena. Tjeri Anri veruje da se na kraju sve ipak svodi na jedno pitanje u slučaju Mbapea i Pari Sen Žermena. Ponovo je Kilijan Mbape u centru pažnje… »
"Vi imate hrabrosti da me to pitate?" Anćeloti pobesneo na novinara pa mu odbrusio, jedna tema mu je dojadila!

"Vi imate hrabrosti da me to pitate?" Anćeloti pobesneo na novinara pa mu odbrusio, jedna tema mu je dojadila!

Mondo 12.10.2022
Karlo Anćeloti uopšte nije bio oduševljen pitanjem o Kilijanu Mbapeu, nakon svega što se dešavalo proteklog leta između njega i Real Madrida. Karlo Anćeloti uopšte nije bio oduševljen pitanjem o Kilijanu Mbapeu, nakon svega što se dešavalo… »
Anćeloti: Imate hrabrosti kada me to pitate, ali…

Anćeloti: Imate hrabrosti kada me to pitate, ali…

Sport klub 12.10.2022
Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti posle remija (1:1) sa Šahtjorom u Ligi šampiona na konferenciji za medije odgovarao je na brojna pitanja medija o uspehu svog tima koji je već obezbedio prolazak u sledeću fazu takmičenja, ali onda je… »

Vesti dana »