Povezane vesti
Fetel: Brzo će me zaboraviti
Danas 12.10.2022
Sebastijanu Fetelu su ostale još četiri trke u šampionatu Formule 1 pre nego što ode u penziju. Četvortostruki šampion sveta, koji sada vozi za Aston Martin, ima iza sebe impresivnu karijeru. Slavio je na 53 trke, 57 puta je bio na pol poziciji i ima 122… »
Četiri svetske titule, četiri trke do penzije: Fetel sve bliže konačnom oproštaju!
Hot sport 12.10.2022
Sebastijan Fetel je iza sebe ostvario blistavu karijeru. Četvorostruki svetski šampion ima još toliko trka do penzije, a povodom toga, nešto emotivnije je govorio za medije. „Vreme je da odem. Ne znam da li bih isto odlučio da sam u nekoliko poslednjih… »
Fetel: Brzo će me zaboraviti
Sport klub 12.10.2022
Sebastijanu Fetelu su ostale još četiri trke u šampionatu Formule 1 pre nego što ode u penziju. Četvortostruki šampion sveta, koji sada vozi za Aston Martin, ima iza sebe impresivnu karijeru. Slavio je na 53 trke, 57 puta je bio na pol poziciji i ima 122… »
Vesti dana »
Sve što kažete biće upotrebljeno protiv vas: Kako su zapadne besmislice o pretnjama došle na naplatu
Večernje novosti pre 59 minutajoš 46 povezanih
Srbija pobedila Izrael, "overila" prvo mesto u C grupi na EP u Beogradu
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 57 povezanih
"Mrzitelji Srbije stižu u Beograd": Kakve posledice mogu građani da očekuju od odnosa vlasti prema EU?
Radio 021 pre 3 satajoš 23 povezane
Tramp: Rečeno mi je da gušenja protesta širom Irana jenjavaju
Politika pre 29 minutajoš 46 povezanih