Povezane vesti
Obradović pred meč sa Baskonijom: Ne zanima me pasoš, već kako ko trenira
Euronews 12.10.2022
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da uloge u njegovom timu ne zavise od pasoša igrača, već od učinka na treninzima. Najtrofejniji evropski stručnjak tako je odgovorio na konstataciju da strani košarkaši imaju važniju… »
Pasoš me ne zanima Željko Obradović poslao poruku svima: Samo dve stvari određuju ko će da igra
Večernje novosti 12.10.2022
TRENER košarkaša Partizana govorio je pred gostovanje Baskoniji o narednom duelu u Evroligi. ABA liga / Cibona / Marin Susić Trener crno-belih Željko Obradović govorio je o narednom rivalu. - Odigrali su izvanrednu utakmicu u prvom kolu Evrolige… »
Željko Obradović otklonio sve dileme oko stranaca: Ko najviše pokazuje na treningu i utakmici – taj će i igrati!
Hot sport 12.10.2022
Veliki izazovi pred Partizanom. Košarkaši Partizana u drugom kolu Evrolige, igraće protiv ekipe Baskonije u Španiji. Pred sam put, medijima se obratio Željko Obradović, najtrofejniji evropski stručnjak, koji je istakao da su dobro analizirali… »
Vesti dana »
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih