Повезане вести
Друштвене мреже и Сирија: ТикТок зарађује на расељеним породицама које просе уживо, показала ББЦ истрага
Јужне вести 12.10.2022
ББЦ Деца сатима емитују садржај уживо, просећи поклоне на ТикТоку Расељене породице у сиријском кампу просе донације на ТикТоку, док компанија узима и до 70 одсто од њихових прихода, открила је истрага ББЦ-ја. Деца сатима… »
Друштвене мреже и Сирија: ТикТок зарађује на расељеним породицама која просе уживо, показала ББЦ истрага
Радио 021 12.10.2022
Међу онима који просе уживо су и деца, а ББЦ је открио да компанија узима и до 70 одсто од њихових прихода. Из компаније кажу да такав садржај није дозвољен на њеној платформи и додају да је њен проценат од дигиталних поклона… »
ББЦ: Расељене породице у сиријским избегличким камповима моле за донације на ТикТоку, компанија узима 70 одсто прихода
Еуроневс 12.10.2022
Расељене породице у сиријским избегличким камповима моле за донације на ТикТоку, а компанија узима до 70 одсто прихода, показало је истраживање ББЦ-ја. Деца сатима емитују уживо на апликацији друштвених медија, молец́и се за… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 21 минутајош 28 повезаних
До 16 часова - 45.036 захтева за легализацију: Велико интересовање грађана
Ало пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних