Povezane vesti
PKS: Na sajmu u Madridu dogovoren izvoz svežeg voća za pet miliona evra
Beta 12.10.2022
Srpski privrednici dogovorili su, na sajmu voća i povrća "Fruit attraction" u Madridu, izvozne poslove, vredne više od pet miliona evra, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS). Najviše zainteresovanih poslovnih partnera za proizvode iz… »
Na sajmu u Madridu dogovoren izvoz voća za pet miliona evra: Najviše partnera iz UAE
Telegraf 12.10.2022
Ove godine na sajmu se predstavilo više od 1.800 izlagača iz 55 zemalja. Srpski privrednici dogovorili su na sajmu voća i povrća "Fruit attraction" u Madridu izvozne poslove vredne više od pet miliona evra, saopšteno je danas iz Privredne komore… »
Vesti dana »

Počelo povlačenje pristalica vlasti u bele šatore ispred Skupštine Srbije
Danas pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 58 minutajoš 67 povezanih

Deo građana sa protesta ispred Vlade Srbije stigao među pristalice vlasti kod Skupštine Srbije: Policajci su između te dve grupe
Danas pre 3 satajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Nova crvena linija iz Moskve: Da li će Tramp "progutati" i ovaj zahtev Kremlja!?
Pravda pre 28 minutajoš 29 povezanih