Povezane vesti
Sin i snaja mi unesu hleb kao kučetu, dinar penzije nisam videla 10 godina! Stravična ispovest bake iz Pirota, kako je sve…
Kurir 12.10.2022
Porodični odnosi kompleksna su i često osetljiva tema, a jedna priča iz Pirota na to je javnost podsetila na gorak način. Jedna baka je za lokalne medije podelila svoju ispovest o odnosu sa sinom, a potom i snajkom, a priča je više nego tužna. Prenosimo… »
"Sinu sam dala karticu, deset godina je nisam videla!" Stravična ispovest bake iz Pirota - "Kao kučetu mi unesu hleb"
Mondo 12.10.2022
Jedna porodična priča iz Pirota je podelila javnost zbog jezivih odnosa jedne majke sa svojim sinom i snahom. Ona se ponudila da finansijski pomogne, a zauzvrat je dobila ignorisanje i jeziv tretman kakav niko ne zaslužuje. Jedna porodična priča iz… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 6 satijoš 36 povezanih

Navijači Hibernijana "obojili" Beograd u zeleno: Škot se u majici sa likom Đokovića zagreva za Partizan
Mondo pre 9 minutajoš 80 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 4 satijoš 60 povezanih

Tramp postavio novi uslov Putinu: Nema sastanka ako ne pristane na susret sa Zelenskim
Kurir pre 44 minutajoš 74 povezane