Povezane vesti

Oglasila se estrada nakon Teinog hapšenja: „Najbolje joj je da radi svadbe, tu ne mogu da je uhvate“

Oglasila se estrada nakon Teinog hapšenja: „Najbolje joj je da radi svadbe, tu ne mogu da je uhvate“

Nova 13.10.2022
Pevačicu Tea Tairović je na aerodromu u Hamburgu, kako se spekulisalo, privela finansijska inspekcija. Sada su ovaj slučaj prokomentarisale kolege Tee Tairović sa estrade. „Ja sam negde pročitala da je uhapšena zbog određene sume novca. Što se mene tiče… »
Hiljade evra su mi bacili u kantu! Kolege o drami Tee Tairović na aerodromu, otkrili šta su oni doživeli - On dao savet!

Hiljade evra su mi bacili u kantu! Kolege o drami Tee Tairović na aerodromu, otkrili šta su oni doživeli - On dao savet!

Mondo 13.10.2022
Pevačica Tea Tairović zadržana je na aerodromu u Hamburgu nakon jednog nastupa, a sada su njene kolege podelile njihova iskustva. Pevačica Tea Tairović zadržana je na aerodromu u Hamburgu nakon jednog nastupa, a sada su njene kolege podelile njihova… »
"Najbolje je da rade svadbe, tu ne mogu da ih uhvate": Poznati o hapšenju tee Tairović: "i mene su zadržali, bacili su mi sve…

"Najbolje je da rade svadbe, tu ne mogu da ih uhvate": Poznati o hapšenju tee Tairović: "i mene su zadržali, bacili su mi sve…

Blic 12.10.2022
Tea Tairović uhapšena je na aerodromu u nedelju u Nemačkoj, a razlog za privođenje navodno je to što je prekoračila broj dozvoljenih radnih sati u toj zemlji. Pevačicu je na aerodromu u Hamburgu navodno uhapsila finansijska inspekcija, a sada su ovaj… »

Vesti dana »