Повезане вести

Огласила се естрада након Теиног хапшења: „Најбоље јој је да ради свадбе, ту не могу да је ухвате“

Огласила се естрада након Теиног хапшења: „Најбоље јој је да ради свадбе, ту не могу да је ухвате“

Нова 13.10.2022
Певачицу Теа Таировић је на аеродрому у Хамбургу, како се спекулисало, привела финансијска инспекција. Сада су овај случај прокоментарисале колеге Тее Таировић са естраде. „Ја сам негде прочитала да је ухапшена због одређене суме… »
Хиљаде евра су ми бацили у канту! Колеге о драми Тее Таировић на аеродрому, открили шта су они доживели - Он дао савет!

Хиљаде евра су ми бацили у канту! Колеге о драми Тее Таировић на аеродрому, открили шта су они доживели - Он дао савет!

Мондо 13.10.2022
Певачица Теа Таировић задржана је на аеродрому у Хамбургу након једног наступа, а сада су њене колеге поделиле њихова искуства. Певачица Теа Таировић задржана је на аеродрому у Хамбургу након једног наступа, а сада су њене… »
"Најбоље је да раде свадбе, ту не могу да их ухвате": Познати о хапшењу тее Таировић: "и мене су задржали, бацили су ми све…

"Најбоље је да раде свадбе, ту не могу да их ухвате": Познати о хапшењу тее Таировић: "и мене су задржали, бацили су ми све…

Блиц 12.10.2022
Теа Таировић ухапшена је на аеродрому у недељу у Немачкој, а разлог за привођење наводно је то што је прекорачила број дозвољених радних сати у тој земљи. Певачицу је на аеродрому у Хамбургу наводно ухапсила финансијска… »

Вести дана »