Povezane vesti
"Posle tri nedelje digao sam kredit": Šokantna ispovest Beograđanina koji je ušao u višemilionsku internet prevaru
Blic 13.10.2022
„Kada sam povratio sav novac koji sam uložio i počeo da zarađujem, ljudi kojima sam ispričao za taj posao počeli su bukvalno da me vuku za rukav, sa željom da i oni uđu u to. Svima koje sam uveo u tu priču savetovao sam da ulože samo onoliko para koliko… »
Beograđanin otkriva detalje milionske internet prevare koju istražuje policija
N1 Info 13.10.2022
„Kada sam povratio sav novac koji sam uložio i počeo da zarađujem, ljudi kojima sam ispričao za taj posao počeli su bukvalno da me vuku za rukav, sa željom da i oni uđu u to. Svima koje sam uveo u tu priču savetovao sam da ulože samo onoliko para koliko… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Beta pre 4 satijoš 39 povezanih
Poslanici Srpske liste napustili salu skupštine nakon što je Hadžiju pozdravila presudu za Banjsku
Sputnik pre 26 minutajoš 62 povezane
Kriza kojoj se ne nazire kraj: Gorivo u Srbiji pod kontrolom države, ali stručnjak upozorava - nema povratka na staro
Euronews pre 3 satajoš 51 povezana
Suspenzija Španije u NATO-u? Tramp preti zbog Irana, ali alijansa ima jasan odgovor
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana