Povezane vesti
"Posle tri nedelje digao sam kredit": Šokantna ispovest Beograđanina koji je ušao u višemilionsku internet prevaru
Blic 13.10.2022
„Kada sam povratio sav novac koji sam uložio i počeo da zarađujem, ljudi kojima sam ispričao za taj posao počeli su bukvalno da me vuku za rukav, sa željom da i oni uđu u to. Svima koje sam uveo u tu priču savetovao sam da ulože samo onoliko para koliko… »
Beograđanin otkriva detalje milionske internet prevare koju istražuje policija
N1 Info 13.10.2022
„Kada sam povratio sav novac koji sam uložio i počeo da zarađujem, ljudi kojima sam ispričao za taj posao počeli su bukvalno da me vuku za rukav, sa željom da i oni uđu u to. Svima koje sam uveo u tu priču savetovao sam da ulože samo onoliko para koliko… »
Vesti dana »

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 43 minutajoš 4 povezane

Rhmz objavio najnoviju prognozu u Srbiju tokom noći stiže kiša, ovi delovi zemlje prvi na udaru (foto)
Alo pre 43 minutajoš 2 povezane

Kamenicama gađao žandarmeriju: Ovako je tekla akcija hapšenja osumnjičenog za napad u Zemunu tokom protesta (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dodik objavio rekordnu podršku: Anketa pokazuje da SNSD ima više od 40 odsto, a predsednik RS 62 odsto
Blic pre 2 satajoš 1 povezana