Повезане вести
Језив судар Шумахера - ватра и дим су били свуда на стази: Давид (20) је сломио пршљен, хитно је морао у болницу! Фото
Мондо 13.10.2022
После Мика Шумахера тежак судар је имао и 20-годишњи Давид Шумахер. После Мика Шумахера тежак судар је имао и 20-годишњи Давид Шумахер. Само неколико дана након што се појавила вест да би Мик Шумахер могао да добије отказ у… »
ВИДЕО Шумахеров братанац повредио кичму у језивом судару, ривал га окривио за несрећу, реаговали родитељи
Нова 13.10.2022
Давид Шумахер, братанац легендарног возача Формуле 1 Михаела, сломио је кичму након жестоког удеса на трци аутомобила у Хокенхајму. Шумахер је повређен теже него што се испрва чинило јер је могао сам да изађе из возила. Детаље… »
Језив судар братанца Михаела шумахера: Тешко повредио кичму, огласио се отац Ралф
Вечерње новости 13.10.2022
Давид Шумахер, братанац легендарног возача Формуле 1 Михаела, тешко је повредио кичму након жестоког удеса на трци аутомобила у Хокенхајму. ФОТО: ЕПА Наиме, Шумахер је повређен теже него што се испрва чинило јер је могао сам да… »
Вести дана »

Тело убијеног у локви крви: Језива сцена у Београду на води, ухапшен осумњичени, форензичари траже трагове
Телеграф пре 26 минутајош 9 повезаних

Подигнута оптужница против бившег трамповог саветника: Џон Болтон осумњичен за илегално држање тајних докумената
Курир пре 1 сатјош 4 повезане

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана