Povezane vesti
"Dobila je instrukcije od Dejana mujića!" Maja udarila najniže na Aleksandru, Bilal urlao na nju, karambol u Beloj kući
Kurir 13.10.2022
Tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' Bilal Brajlović i Aleksandra Nikolić sukobili su se za crnim stolom. - Ovaj mali je njegov huškač - nervirala se Aleks. - A kako ti znaš to ako me ne gledaš? - vikao je Bilal. - Priznao mi je da imaju neke signale, da… »
Nova afera trese zadrugu: Aleksandra Nikolić krišom poslala poklon njemu: Klupko se odmotava - usledio šok
Blic 13.10.2022
U "Zadruzi" svi neprestano bruje o tome da između Aleksandre Nikolić i Bilala Brajlovića sevaju varnice. Naime, Miljan Vračević je izneo svoju teoriju da mladi Sarajlija ima skrivene namere prema Nikolićevoj, te da mu je ona "glavna meta". Takođe, kako… »
"Žao mi je Dejana, ceo život ima posla sa nemoralnim devojkama!" Maja i Zorica osule paljbu po Aleks: Vuk dlaku menja, ćud…
Kurir 13.10.2022
Maja Marinković i Zorica Marković komentarisale su emisiju "Pitanja gledalaca", tokom koje je Milica Veselinović priznala da je Bilalu Brajloviću udelila čokoladicu, koju mu je poslala Aleksandra Nikolić. - Jedna stvar je jasna "Vuk dlaku menja, ali ćud… »
Vesti dana »

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To je laž'
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Hoće li blokada saobraćajnica postati krivično delo za koje je predviđena zatvorska kazna?
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Niški studenti ogorčeni: Zašto je student bio u lancima na očevom grobu, a Kristijan Golubović bez njih na majčinoj sahrani?
Rešetka pre 1 satjoš 6 povezanih

„I taj poslednji si namestio, ali nisi stigao da izvedeš…“: Reči bivših fudbalera Zvezde o Milovanoviću slamaju srca
Nova pre 54 minutajoš 21 povezana