Povezane vesti

Sarajlija vratio novčanik pun novca vlasnici! Samohrana majka nije verovala da još ima dobrih ljudi

Sarajlija vratio novčanik pun novca vlasnici! Samohrana majka nije verovala da još ima dobrih ljudi

Kurir 13.10.2022
Sarajlija Emir Alibašić, na putu za posao, pronašao je novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac i vratio ga vlasnici. U vremenu kada je svaki dinar važan, Alibašić se nije ni sekunde premišljao. Otvorio je novčanik u kojem se nalazilo… »
Sarajlija pronašao novčanik pun novca i vratio ga vlasnici: "Svaka mu čast, to su mi bile pare za kiriju"

Sarajlija pronašao novčanik pun novca i vratio ga vlasnici: "Svaka mu čast, to su mi bile pare za kiriju"

Telegraf 13.10.2022
Vlasnica novčanika je kazala da nije mogla da veruje da još postoji dobrih ljudi. Sarajlija Emir Alibašić, na putu za posao, pronašao je novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac i vratio ga vlasnici. U vremenu kada je svaki dinar važan… »
"To mi je bilo za kiriju i račune": Pošteni Sarajlija pronašao novčanik pun para i vratio ga vlasnici

"To mi je bilo za kiriju i račune": Pošteni Sarajlija pronašao novčanik pun para i vratio ga vlasnici

Blic 13.10.2022
Sarajlija Emir Alibašić, na putu za posao, pronašao je novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac i vratio ga vlasnici. U vremenu kada je svaka marka važna, Alibašić se nije ni sekunde premišljao. Otvorio je novčanik u kojem se nalazilo… »

Vesti dana »