Povezane vesti
Prvi tramvaji u Beogradu – prevoženi i pokojnici, za niže od metra po upola cene
N1 Info 14.10.2022
Na današnji dan pre 130 godina pušten je u rad prvi tramvaj u Beogradu. Pre naše prestonice, ovakav način prevoza imali su samo Njujork, Pariz, London i Berlin. Prvi tramvaj u Beogradu bio je sa konjskom vučom, koja je išla od Savskog pristaništa do… »
Prvi tramvaji u Beogradu – bili namenjeni i pokojnicima, niži od metra plaćali upola cene
RTS 14.10.2022
Na današnji dan pre 130 godina pušten je u rad prvi tramvaj u Beogradu. Pre naše prestonice, ovakav način prevoza imali su samo Njujork, Pariz, London i Berlin. Prva linija bila sa konjskom vučom Prvi tramvaj u Beogradu bio je sa konjskom vučom, koja je… »
Vesti dana »
"Mi smo ovde u mehuru"! Didije Dešan sija od sreće nakon plasmana u polufinale
Večernje novosti pre 3 minutajoš 19 povezanih
Izraelci tvrde: Iranci planiraju atentat na Donalda Trampa! Amerikancima dostavljeni obaveštajni podaci!
Kurir pre 3 minutajoš 13 povezanih
U ovom gradu u Srbiji izmereno 5 stepeni, evo šta nas očekuje narednih dana: RHMZ najavljuje promenu za vikend
Mondo pre 22 minutajoš 14 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Planirate negde za vikend? Spremite se dobro, kako zbog vremena, tako i zbog gužvi koje slede
Telegraf pre 23 minutajoš 6 povezanih